Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Catalaans

Hoewel de Nederlandse en de Catalaanse taal tot dezelfde talenfamilie behoren, lijken deze twee talen verder in niets op elkaar. Dat wil echter niet zeggen dat de talen niets met elkaar te maken hebben. Ook wanneer talen niet verwant zijn, komen ze namelijk regelmatig met elkaar in aanraking. Dat kan bijvoorbeeld doordat bedrijven uit de landen waar beide talen gesproken zaken met elkaar gaan doen. Het kan echter ook door politieke betrekkingen of door andere samenwerkingen. In dat geval zijn vertalingen Nederlands – Catalaans vanzelfsprekend een uitkomst. Vertaalbureau Snelvertaler heeft zich op de vertaalmarkt reeds bewezen. Wij zijn bij uitstek geschikt om uw documenten vanuit het Nederlands naar het Catalaans te vertalen. Doordat wij in de loop der tijd contacten hebben opgebouwd met vele verschillende vertalers over de gehele wereld, kunnen we u altijd de juiste vertaler toewijzen.

Vertalingen van hoge kwaliteit

Nederlands Catalaanse vertalingen krijgt u het best met Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder. Neem contact met ze op!

Vertaalbureau Snelvertaler is erg trots op de hoge kwaliteit van haar vertalingen. Om deze kwaliteit ook voor de toekomst te waarborgen, werken we samen met de beste vertalers. Bovendien stellen we ook belangrijke eisen aan deze vertalers om er voor te zorgen dat uw vertaling altijd op de juiste manier gemaakt wordt. Een van deze eisen is bijvoorbeeld dat we enkel werken met moedertaalsprekers van de doeltaal. Hierdoor zorgen we ervoor dat de vertalingen nog beter en duidelijker worden en dat de tekst zijn doel niet voorbij schiet. We willen namelijk dat de vertaalde tekst exact dezelfde boodschap overbrengt als de originele tekst in de originele taal. Ook zijn de meeste van de vertalers waar we mee samen werken gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Op deze manier zijn ze op de hoogte van alle details van het onderwerp van de tekst, waardoor ze deze nog beter kunnen vertalen. Of u nu medische teksten vanuit het Nederlands naar het Catalaans wilt laten vertalen, of dat u op zoek bent naar een vertaler die zich heeft gespecialiseerd in commerciële teksten; voor vrijwel alle vakgebieden hebben wij wel gespecialiseerde vertalers klaar staan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig naar de kosten? U kunt nu heel eenvoudig een offerte aanvragen door ons een e-mail te sturen met het te vertalen document. Tevens kunt u het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u nog vragen? Onze projectmanagers helpen u graag verder. Neem direct telefonisch contact met ze op of stuur ze een e-mail!

2019-11-04T11:24:47.9544685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.