Vertaalbureau Nederlands – Dari

Nederlands en Dari lijken in eerste instantie niets met elkaar te maken te hebben. De talen lijken namelijk totaal niet op elkaar en hebben ook niet dezelfde stamtalen als voorouders. Bovendien wonen sprekers van beide talen in de meeste gevallen erg ver van elkaar vandaan. Toch komen de talen elkaar regelmatig tegen. Bijvoorbeeld door zakelijke relaties tussen sprekers van beide talen, maar ook door politieke samenwerkingen en de gezamenlijke strijd om vrede in Afghanistan. Wanneer beide talen met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen van groot belang. Zonder vertalingen is het communiceren namelijk erg lastig en ontstaan er snel misverstanden. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn en kan al uw vertalingen vanuit het Nederlands naar het Dari verzorgen. Ons vertaalbureau beschikt over een ruim netwerk van vertalers die uitstekend geschikt zijn om u terzijde te staan.

Streng geselecteerde vertalers

De vertalers die samenwerken met Snelvertaler zijn geen willekeurige vertalers; ze zijn streng geselecteerd op basis van diverse eisen. Zo werken we uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal. In dit specifieke geval zou dat dus betekenen dat we u een vertaler toewijzen die niet alleen het Nederlands goed kent en onder controle heeft, maar ook nog eens het Dari spreekt als moedertaal. Dat is vooral belangrijk omdat de vertaler dan exact weet hoe de tekst het beste overgebracht kan worden in de nieuwe taal. Daarnaast zijn veel van onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, waardoor ze veel ervaring hebben met het onderwerp van de tekst. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zichzelf hebben toegelegd op politieke teksten, maar ook vertalers die vooral medische of financiële teksten vertalen. Door zich te specialiseren in al deze vakgebieden hebben onze vertalers een voorsprong op andere vertalers.

2017-10-17T12:56:33.7677097Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.