Vertaalbureau Nederlands – Fins

De Nederlandse en de Finse taal hebben op verschillende manieren direct met elkaar te maken, maar hebben weinig tot geen overeenkomsten op taaltechnisch gebied. De talen gebruiken geen leenwoorden van elkaar, behoren niet dezelfde talenfamilie en hebben ook andere stamtalen.

Zowel bij politieke aangelegenheden als bij zakelijke onderhandelingen komen sprekers van deze talen wel met elkaar in aanraking. Wanneer u zaken wilt gaan doen in Finland, of in het land reclame wil maken voor bijvoorbeeld Nederlandse producten, is het handig om te beschikken over vertalingen. Ons vertaalbureau is u graag van dienst bij het maken van deze vertalingen.

Vertalingen op elk gebied

Marktaandeel opbouwen in Finland? Vraag nu een offerte aan!

Of u nu toeristische teksten wilt laten vertalen van het Nederlands naar het Fins of productbeschrijvingen in de Finse taal wilt laten omzetten, voor elk vakgebied hebben wij een vertaler tot onze beschikking voor u. Onze vertalers hebben zich dankzij hun ruime ervaring gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw vertaler beide talen tot in de perfectie onder controle heeft, maar ook nog eens ervaring heeft met het onderwerp van de vertaling. Zo voorkomen we misverstanden en zorgen we dat de boodschap van de tekst niet verloren gaat. Bovendien spreken onze vertalers altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal. Hiermee bewerkstellingen we dat het doel van de tekst niet vervaagt of verloren gaat in het vertaalproces. Uw vertaler spreekt dus in dit geval het Fins als moedertaal, maar is daarnaast uitstekend op de hoogte van de Nederlandse taal. Hierdoor zijn de vertalingen die wij voor u verzorgen altijd professioneel en goed verzorgd.

Vragen staan vrij!

Wilt u weten hoeveel een vertaling u gaat kosten? U kunt nu eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur het te vertalen document naar ons toe via e-mail of gebruik het offerteformulier. Doorgaans ontvangt u een offerte binnen een uur. Heeft u vragen of wilt u simpelweg wat meer informatie? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact op met een van onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

2019-03-08T12:09:17.9660366Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.