Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Hindi

Sommige talen lijken in geen enkel opzicht op elkaar, maar hebben toch veel met elkaar te maken in het dagelijks leven. In dat geval zijn vertalingen natuurlijk erg handig. Het Nederlands en het Hindi zijn op geen enkele manier verwant en hebben als enige overeenkomst dat ze tot dezelfde talenfamilie behoren. Bovendien worden de talen gesproken in gebieden die ontzettend ver van elkaar vandaan liggen. Toch komen de talen door diverse omstandigheden met elkaar in aanraking. Zo zijn er bijvoorbeeld politieke betrekkingen en samenwerkingen tussen landen waar deze talen gesproken worden. Verder wordt er internationaal zaken gedaan tussen bedrijven uit de landen waar beide talen gesproken worden. Daarnaast is er natuurlijk het toerisme. Voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Hindi, kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Wij werken samen met erg goede vertalers over de gehele wereld, die niet alleen zeer veel ervaring hebben, maar ook nog eens over de juiste vaardigheden beschikken om u van dienst te zijn.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Wat uw vakgebied ook betreft: onze projectmanagers weten de juiste vertaler! Bel voor de mogelijkheden.

Het is natuurlijk geen toeval dat de vertalers van vertaalbureau Snelvertaler tot de beste in hun vakgebied behoren. De vertalers waar we mee samen werken, zijn zorgvuldig geselecteerd aan de hand van strenge eisen. Zo eisen we bijvoorbeeld van onze vertalers dat ze doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Uw documenten die vanuit het Nederlands naar het Hindi moeten worden vertaald, zullen dus worden vertaald door een moedertaalspreker van het Hindi. Daarnaast zal hij of zij ook de Nederlandse taal uitstekend beheersen. Door deze eis te stellen aan onze vertalers, zorgen we ervoor dat het eindresultaat nog duidelijker is en dat er nog minder kans is op miscommunicatie in de vertaling. Om de vertalingen nog beter te laten verzorgen, werken we samen met vertalers die zich in de meeste gevallen hebben gespecialiseerd in een vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die enkel commerciële teksten vertalen. Ook zijn er vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het schrijven van culturele en toeristische teksten, of vertalers die alles weten over het vertalen van juridische aktes of medische software instellingen. Voor vrijwel elk vakgebied is er wel een gespecialiseerde vertaler beschikbaar.

Projectmanagers

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder. Als u meteen een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u dat eenvoudig doen. U vult eenvoudigweg het offerteformulier op onze website in of u stuurt ons een e-mail met daarin het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-10-30T16:06:56.0656880Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.