Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands-Kantonees

Vertalingen van het Nederlands naar het Kantonees komen regelmatig voor in het zakenleven. Verder komen de talen elkaar natuurlijk tegen door politieke betrekkingen of bijvoorbeeld toerisme. Ook kunt u als particulier een vertaling nodig hebben, bijvoorbeeld een beëdigde vertaling wanneer u in China wilt studeren of werken. Daarbij kan ons vertaalbureau u goed van dienst zijn. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het vertalen van teksten vanuit het Nederlands naar het Kantonees. Daarbij hebben we zoveel vertalers voor ons werken, dat we altijd een vertaler kunnen aanwijzen die een vertaling op maat kan maken.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Wij werken met uitsluitend met ervaren, professionele vertalers die bovendien voldoen aan twee belangrijke voorwaarden. Allereerst zijn onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich hebben gespecialiseerd in toeristische teksten, maar ook vertalers die zich alleen maar bezig houden met het vertalen van productbeschrijvingen. Ook zijn er vertalers beschikbaar die zich hebben gespecialiseerd in juridische teksten of medische teksten. In welk vakgebied u ook werkt, altijd is er wel een vertaler beschikbaar die zich hierin heeft gespecialiseerd. De andere voorwaarde is dat onze vertalers altijd moedertaalsprekers van de doeltaal zijn. In dit specifieke geval houdt dat in dat er een vertaler aan uw vertaling werkt die het Kantonees als moedertaal heeft en daarnaast uiteraard ook het Nederlands goed onder controle heeft.

Offerte aanvragen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten of wilt u graag weten hoe alles precies in zijn werk gaat bij ons vertaalbureau en wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust eens contact op met een van onze projectmanagers. Ook kunt u via het offerteformulier of per e-mail een offerte aanvragen.

2019-11-04T11:21:42.9934685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.