Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Lets

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Lets.

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Lets.

Soms hebben twee talen weinig tot geen overeenkomsten, maar hebben ze alsnog veel met elkaar te maken. In dat geval is een vertaling natuurlijk erg handig. Bij de talencombinatie Nederlands en Lets is dit het geval. De talen hebben op taalkundig gebied namelijk geen enkele connectie: ze behoren niet tot dezelfde talenfamilie, hebben geen invloed op elkaar gehad en gebruiken dus ook geen leenwoorden van elkaar. Toch komen de talen elkaar regelmatig tegen. Doordat de landen binnen Europa steeds intensiever gaan samenwerken op politiek en economisch gebied, komen ook het Lets en het Nederlands elkaar tegen. Dat is echter nog niet alles. Ook door internationale zakenrelaties zijn Nederland en Letland met elkaar verbonden. Een vertaling is dan ook pure noodzaak. Ons vertaalbureau is bij uitstek geschikt om op te treden als uw partner bij het vertalen van uw documenten vanuit het Nederlands naar het Lets.

Netwerk met de beste vertalers

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang actief op de vertaalmarkt. Mede daardoor beschikken we over een groot netwerk van vertalers die vanuit de gehele wereld komen. Vanzelfsprekend werken we alleen samen met de beste vertalers, zodat we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die bij uitstek geschikt is om u terzijde te staan. Onze vertalers zijn namelijk vrijwel allemaal gespecialiseerd in een bepaald onderwerp of vakgebied. Op deze manier garanderen we dat u een vertaler krijgt toegewezen die veel ervaring heeft met het onderwerp van de vertaling. Er zijn bijvoorbeeld vertalers in ons netwerk die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van financiële teksten en productbeschrijvingen. Er zijn echter ook vertalers die zich enkel bezighouden met het vertalen van juridische teksten of teksten over politiek. Voor vrijwel elk vakgebied hebben onze projectmanagers wel een gespecialiseerde vertaler in hun netwerk, zodat we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die veel ervaring heeft met het onderwerp en ook over de nodige kennis beschikt. Daarnaast zijn onze vertalers altijd moedertaalsprekers van de doeltaal. Uw teksten zullen dus vertaald worden door een vertaler die het Lets als moedertaal kent.

2019-10-30T16:13:51.2173749Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.