Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Nederlands – Mongools

Boek, laptop, bril en pen.

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Mongools.

Het Nederlands en het Mongools zijn twee talen die niet direct taalkundig verwant zijn. Dat is vanzelfsprekend een schreeuw om vertalingen. Vertalingen zijn echter alleen noodzakelijk wanneer twee talen ook daadwerkelijk met elkaar in aanraking komen. Dat gebeurt bij het Nederlands en het Mongools meer dan regelmatig. Zo komen de talen elkaar bijvoorbeeld tegen bij internationaal politiek overleg of komen sprekers van beide talen met elkaar in contact door toerisme of uitwisselingsprojecten. Het Nederlands en het Mongools kunnen elkaar echter ook tegenkomen doordat bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden met elkaar in zee gaan. Vertalingen zijn in dat geval een cruciaal onderdeel van de samenwerking en onderhandelingen. Vertaalbureau Snelvertaler heeft jarenlange ervaring met het vertalen van allerhande teksten. Doordat wij samenwerken met zeer goede vertalers kunnen we er altijd voor zorgen dat u een goede vertaling krijgt. Nieuwsgierig? Kijk gerust eens op onze website rond.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Als vertaalbureau zijn we erg secuur bij het uitkiezen van onze vertalers. Ons vertaalbureau staat immers bekend als een van de betere vertaalbureaus en dat willen we graag zo houden. Daarvoor is het noodzakelijk om enkel samen te werken met de beste vertalers. Dankzij het uitgebreide netwerk dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, werken we samen met vertalers die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wanneer u politieke teksten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Mongools, zetten wij een vertaler in voor u die zich gespecialiseerd heeft in het vertalen van dit soort teksten. Ook zijn er gespecialiseerde vertalers voor medische, commerciële en juridische teksten. Voor vrijwel elk vakgebied heeft vertaalbureau Snelvertaler wel een gespecialiseerde vertaler beschikbaar. Bovendien werken we alleen maar samen met vertalers die het Mongools als moedertaal hebben. Wanneer u bij ons dus uw teksten laat vertalen vanuit het Nederlands naar het Mongools, gebeurt dit door een moedertaalspreker van het Mongools die ook nog eens zeer veel ervaring heeft met het onderwerp van de tekst!

2019-10-30T16:15:12.9204444Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.