Nederlands – Mongools

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Mongools.

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Mongools.

Het Nederlands en het Mongools zijn twee talen die ontzettend ver van elkaar vandaan staan. Op geen enkele manier is er een overeenkomst te vinden tussen deze talen. Dat is vanzelfsprekend een schreeuw om vertalingen. Vertalingen zijn echter alleen noodzakelijk wanneer twee talen ook daadwerkelijk met elkaar in aanraking komen. Dat gebeurt bij het Nederlands en het Mongools meer dan regelmatig. Zo komen de talen elkaar bijvoorbeeld tegen bij internationaal politiek overleg of doordat sprekers van beide talen met elkaar in contact komen door toerisme of uitwisselingsprojecten. Nederlands en Mongools kunnen elkaar echter ook tegenkomen doordat bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden met elkaar in zee gaan. Vertalingen zijn in dat geval een cruciaal onderdeel van de samenwerkingen en onderhandelingen. Vertaalbureau Snelvertaler heeft jarenlange ervaring met het vertalen van allerhande teksten. Doordat wij samenwerken met zeer goede vertalers kunnen we er altijd voor zorgen dat u een goede vertaling krijgt. Nieuwsgierig? Kijk gerust eens op onze website rond.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Als vertaalbureau zijn we erg secuur bij het uitkiezen van onze vertalers. Ons vertaalbureau staat immers bekend als een van de betere vertaalbureaus en dat willen we graag zo houden. Daarvoor is het noodzakelijk om enkel samen te werken met de beste vertalers ter wereld. Dankzij het uitgebreide netwerk dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, werken we inmiddels samen met vertalers die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wanneer u politieke teksten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Mongools, zoeken wij een vertaler voor u die zich gespecialiseerd heeft in het vertalen van dit soort teksten. Ook zijn er gespecialiseerde vertalers voor medische, commerciële en juridische teksten. Voor vrijwel elk vakgebied heeft vertaalbureau Snelvertaler wel een gespecialiseerde vertaler klaar staan. Bovendien werken we alleen maar samen met vertalers die als moedertaal de doeltaal van de vertaling spreken. Wanneer u bij ons dus uw teksten laat vertalen vanuit het Nederlands naar het Mongools, gebeurt dit door een moedertaalspreker van het Mongools die ook nog eens zeer veel ervaring heeft met het onderwerp van de tekst!

Vragen?

Heeft u nog vragen? Is er iets wat u niet begrijpt of wilt u eerst meer informatie voordat u een beslissing neemt? Onze projectmanagers zitten elke dag klaar om u te helpen. Neem telefonisch contact met ze op voor het antwoord op uw vragen. Om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u ons een e-mail sturen met daarin het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2017-05-29T07:56:59.4707913Z

Daphne Werner
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.