Vertaalbureau Nederlands - Oekraïens

Mensen in overleg in zakelijke setting

Onze projectmanagers staan voor u klaar. Vraag direct een offerte bij ze aan!

Met het toenemende belang van de Europese Unie komen de Europese landen op zakelijk gebied steeds vaker met elkaar in aanraking. Landen die in eerste instantie niet direct elkaars eerste handelspartner zouden zijn, drijven nu regelmatig handel met elkaar. Zo ook bijvoorbeeld Nederland en Oekraïne. Het Nederlands en het Oekraïens zijn twee talen die technisch gezien weinig met elkaar gemeen hebben. In de eerste plaats omdat het Oekraïens het Cyrillisch alfabet kent en het Nederlands het Latijnse alfabet. Hoewel beide talen tot de Indo-Europese talenfamilie behoren zijn zij vroegtijdig van elkaar afgesplitst. Het Oekraïens behoort tot de Oost-Slavische talen daar waar het Nederlands een West-Germaanse taal is. Wanneer u zaken gaat doen in Oekraïne, doet u er verstandig aan een professioneel vertaalbureau als het onze in te schakelen.

Expertise van onze vertalers.

Wanneer u uw documenten wilt laten vertalen van het Nederlands naar het Oekraïens wilt u uiteraard dat dit met de uiterste precisie gebeurt. Als u ons inschakelt kunt u hiervan op aan. Wij werken uitsluitend samen met de beste vertalers. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waarop we moeten letten en aan welke eisen onze vertalers moeten voldoen. Zo zijn onze vertalers altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en gespecialiseerd in de taal vanuit welke zij vertalen. Daarnaast hebben zij zich vaak toegespitst op een bepaald vakgebied. Zo worden bijvoorbeeld medisch gespecialiseerde documenten altijd vertaald door onze medische vertalers en juridische documenten door onze juridische vertaalspecialisten. Een expert is immers beter in staat om het jargon en de vakspecifieke termen correct om te zetten. Door ons toeziend oog en de expertise van onze vertalers kunnen wij u verzekeren van een vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vrijblijvende offertes en contact

Wilt u graag meer weten over de werkwijze van vertaalbureau Snelvertaler of heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze projectmanagers. Zij zitten iedere werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u bij hen terecht. Vul hiervoor simpelweg het offerteformulier op onze website in of stuur ons een e-mail met daarin het te vertalen document. Wij streven er vervolgens naar u dezelfde werkdag nog een vrijblijvende prijsopgave toe te sturen.

2019-03-08T12:45:24.5760366Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.