Vertaalbureau Nederlands - Oekraïens Snelvertaler

Met het toenemende belang van de Europese Unie komen de Europese landen op zakelijk gebied steeds vaker met elkaar in aanraking. Landen die in eerste instantie niet direct elkaars eerste handelspartner zouden zijn, drijven nu regelmatig handel met elkaar. Zo ook bijvoorbeeld Nederland en Oekraïne. Het Nederlands en het Oekraïens zijn twee talen die weinig met elkaar gemeen hebben. In de eerste plaats omdat het Oekraïens het Cyrillischalfabet kent en het Nederlands het Latijnse alfabet. Hoewel beide talen tot de Indo-Europese talenfamilie behoren zijn zij vroegtijdig van elkaar afgesplitst. Het Oekraïens behoort tot de Oost-Slavische talen daar waar het Nederlands een West-Germaanse taal is. De talen zijn dan ook niet onderling verstaanbaar. Wanneer u zaken gaat doen in Oekraïne, doet u er verstandig aan een professioneel vertaalbureau als Snelvertaler in te schakelen.

Expertise van onze vertalers.

Nederlands Oekraïense vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers werken iedere dag voor uw specialistische vertalingen. Vraag direct een offerte bij ze aan!

Wanneer u uw documenten wilt laten vertalen van het Nederlands naar het Oekraïens wilt u uiteraard dat dit met de uiterste precisie gebeurt. Als u vertaalbureau Snelvertaler inschakelt kunt u hiervan op aan. Wij werken uitsluitend samen met alleen de beste vertalers. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waarop we moeten letten en aan welke eisen onze vertalers moeten voldoen. Zo zijn onze vertalers altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en gespecialiseerd in de taal vanuit welke zij vertalen. Daarnaast hebben zij zich vaak toegespitst op een bepaald vakgebied. Zo worden bijvoorbeeld medisch gespecialiseerde documenten altijd vertaald door onze medische vertalers, juridische documenten door onze juridische vertaalspecialisten. Een expert is immers beter in staat om het jargon en de vakspecifieke termen correct om te zetten. Door ons toeziend oog en de expertise van onze vertalers kunnen wij u verzekeren van een vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vrijblijvende offertes en contact

Wilt u graag meer weten over de werkwijze van vertaalbureau Snelvertaler of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze projectmanagers. Zij zitten iedere werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u bij hen terecht. Vul hiervoor simpelweg het offerteformulier op onze website in of stuur ons een e-mail met daarin het te vertalen document. Wij streven er vervolgens naar u dezelfde werkdag nog een vrijblijvende prijsopgave toe te sturen.

2017-05-29T08:01:44.3334255Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.