Vertaalbureau Nederlands – Roemeens

Hoewel de Nederlandse taal weinig overeenkomsten kent met de Roemeense taal, komen beide talen elkaar door diverse omstandigheden regelmatig tegen in het dagelijkse leven. Taalkundig gezien vallen er geen gelijkenissen te vinden tussen de twee talen. Ze behoren beide tot de Indo-Europese talenfamilie, maar daar houdt het ook wel op wat betreft overeenkomsten. Toch komen het Nederlands en het Roemeens elkaar veelvuldig tegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de politieke betrekkingen tussen de landen waar deze talen gesproken worden en de samenwerking binnen Europa? Natuurlijk zijn er ook nog bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden die met elkaar zaken doen en toerisme en (e)migratie. Wanneer dit het geval is, is het natuurlijk erg handig als u de beschikking heeft over vertalingen. Voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Roemeens kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Dankzij ons uitgebreide netwerk met vertalers, zijn wij als geen ander in staat om uw vertalingen te verzorgen.

Vertaalbureau Snelvertaler voor Nederlands - Roemeens

Voor vragen of meer informatie kunt u onze projectmanagers een e-mail sturen.

Gespecialiseerde vertalers

Een van de grote voordelen van samenwerken met vertaalbureau Snelvertaler, is dat wij vrijwel uitsluitend gespecialiseerde vertalers in ons netwerk hebben. Dat betekent dat elke vertaler zich heeft gespecialiseerd in vertalingen binnen een bepaald vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich alleen nog maar bezighouden met het vertalen van technische teksten, terwijl anderen zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van commerciële teksten of medische teksten. U kunt geen vakgebied bedenken, of wij hebben in ons netwerk wel een vertaler beschikbaar die zich in dit vakgebied heeft gespecialiseerd. Een ander groot voordeel van samenwerken met Snelvertaler is dat wij er altijd voor zorgen dat u een vertaler krijgt toegewezen die de doeltaal van een vertaling als moedertaal spreekt, zogeheten native speakers. Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat dit vele voordelen oplevert en dat de kwaliteit van de vertaalde tekst hiermee stukken omhoog gaat.

Begeleiding van onze projectmanagers

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website. Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of graag nog meer wilt weten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Elke werkdag zitten onze projectmanagers klaar en ze zullen u graag verder helpen met alle mogelijke vragen en/of problemen. Ook kunt u door het offerteformulier op onze website in te vullen of door het te vertalen document naar ons op te sturen via de e-mail vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-08T12:11:06.2430366Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.