Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Roemeens

De Roemeense en de Nederlandse taal behoren beide tot de Indo-Europese talenfamilie, maar daar houdt het op wat betreft overeenkomsten. Natuurlijk zijn er bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden die met elkaar zakendoen. Wanneer dit het geval is, is het natuurlijk erg handig als u de beschikking heeft over goede vertalingen. Voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Roemeens kunt u terecht bij ons vertaalbureau. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers, zijn wij als geen ander in staat om uw Roemeense beëdigde vertalingen te verzorgen.

Gespecialiseerde vertalers

Voor vragen of meer informatie kunt u onze projectmanagers een e-mail sturen.

Een van de grote voordelen van samenwerken met vertaalbureau Snelvertaler, is dat wij vrijwel uitsluitend gespecialiseerde vertalers in ons netwerk hebben. Dat betekent dat elke vertaler zich heeft gespecialiseerd in vertalingen binnen een bepaald vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich alleen nog maar bezighouden met het vertalen van technische teksten, terwijl anderen alleen werken aan commerciële teksten. U kunt geen vakgebied bedenken, of wij hebben in ons netwerk wel een vertaler beschikbaar die thuis is in dat vakgebied. Een ander groot voordeel van samenwerken met Snelvertaler is dat wij er altijd voor zorgen dat u beschikt over een vertaler die de doeltaal van een vertaling als moedertaal heeft, zogeheten native speakers. Dit komt de kwaliteit van de vertaalde tekst ten goede.

Begeleiding van onze projectmanagers

Wilt u meer weten over onze diensten? Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft, neem dan contact met ons op. Elke werkdag zitten onze projectmanagers klaar voor u. U kunt ons ook vragen stellen over beëdiging van vertaalde documenten.

2019-10-30T16:25:01.8395381Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.