Vertaalbureau Nederlands – Romani

Romani is de taal van het Roma volk, in de volksmond ook wel eens zigeuners genoemd. De taal is lastig te verstaan voor anderstaligen en vertoont weinig overeenkomsten met andere talen zoals het Nederlands. Hoewel het Romani dat door zigeuners in Nederland gesproken wordt enigszins beïnvloed is door het Nederlands, is het onverstaanbaar en hebben beide talen, behalve enige leenwoorden, geen overeenkomsten met elkaar. Gebruik maken van vertalingen is dus zeker geen overbodige luxe. Wilt u teksten laten overzetten vanuit het Nederlands naar het Romani? Dan is Snelvertaler uitermate geschikt om mee samen te werken. Snelvertaler is een vertaalbureau met een groot netwerk van vertalers vanuit de gehele wereld. Dankzij de strenge eisen die wij aan onze vertalers stellen, kunnen wij u altijd een vertaler toewijzen die perfect bij de door u gewenste vertaling past.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Snelvertaler is een van de belangrijkste spelers op de vertaalmarkt. Wij werken dan ook samen met vertalers die vanuit de hele wereld komen. Doordat we internationaal met zoveel verschillende vertalers samenwerken, kunnen we strenge eisen aan onze vertalers stellen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld altijd voor dat de vertaler de doeltaal van uw vertaling als moedertaal spreekt. Wanneer u dus een aantal teksten vanuit het Nederlands naar het Romani wilt laten vertalen, zal dit niet gebeuren door een vertaler die niet alleen veel ervaring heeft en kennis van beide talen, maar die ook nog eens de doeltaal (het Romani) als moedertaal spreekt. Dat biedt ontzettend veel voordelen voor de vertaling. Moedertaalsprekers weten immers als geen ander hoe de teksten het beste overgezet kunnen worden in de nieuwe taal, zonder dat de boodschap zijn kracht verliest. Bovendien hebben veel van onze vertalers zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in en bepaald vakgebied. Of u nu medische teksten, juridische teksten, productbeschrijvingen, technische beschrijvingen of commerciële teksten wilt laten vertalen, wij kunnen altijd wel een vertaler vinden die zich in het vakgebied van uw teksten heeft gespecialiseerd!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog vragen? Wij helpen u vanzelfsprekend graag verder. Onze projectmanagers zijn dagelijks telefonisch bereikbaar om u te woord te staan! Ook kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen: stuur ons een e-mail met als bijlage het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in en wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een uur een offerte krijgt toegestuurd. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend!

2015-12-15T14:16:34.7061410Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.