Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Sloveens

Het Nederlands en het Sloveens komen niet of nauwelijks overeen. Ook al behoren ze allebei tot de Indo-Europese talenfamilie, als Nederlands en Sloveens op een taal-technische manier bekeken worden, zijn er geen overeenkomsten te vinden. Waar het Nederlands overeenkomst vertoont met Germaanse talen als het Duits en het Engels, behoort het Sloveens tot de Slavische talen, net zoals het Russisch. Toch komen ze steeds meer met elkaar in aanraking. Dat komt natuurlijk voornamelijk doordat Europa steeds meer één wordt. Dat gebeurt eigenlijk op vrijwel elk niveau. Zowel op politiek als bestuurlijk niveau komen de landen in Europa steeds meer met elkaar in aanraking en dus ook de landen waar Nederlands en Sloveens gesproken wordt. Om nog maar niet te spreken van het toerisme en de open grenzen. Of wat dacht u van het zakendoen dat steeds verder over de grens gezocht wordt. De economie in Oost-Europa lijkt op te bloeien, zodat er steeds vaker zaken gedaan wordt met West-Europa.

Vertaalbureau Snelvertaler, ook voor Nederlands - Sloveens

Wanneer u zaken gaat doen in het prachtige Slovenië zijn vertalingen vaak noodzakelijk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Professionele vertalers

Wanneer Nederlanders en Sloveniërs met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen eerder noodzaak dan overbodige luxe. Het is dan ook van groot belang dat er professionele vertalers ingeschakeld worden wanneer u uw documenten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Sloveens. Snelvertaler is een vertaalbureau met ervaring en deskundigheid. Onze vertalers hebben ruimschoots bewezen dat ze in staat zijn om u op een uitstekende manier van dienst te zijn bij het vertalen van uw documenten. Bovendien zorgen wij er ook nog eens voor dat de vertaler waar u mee werkt alles af weet van het vakgebied waarin u vertalingen nodig heeft. Onze vertalers hebben zich namelijk gespecialiseerd, zodat we u altijd een in uw vakgebied gespecialiseerde vertaler kunnen toewijzen. Bovendien zijn zij moedertaalsprekers van de doeltaal en beschikken ze over de nodige ervaring en de juiste vaardigheden.

Vrijblijvende offertes en meer informatie

Heeft u vragen over de diensten van Snelvertaler? Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst meer informatie? Onze projectmanagers helpen u graag verder. Zij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op een kantoor bij u in de buurt. Ook kunt u zowel via e-mail als het offerteformulier dat u kunt vinden op onze website op een zeer eenvoudige wijze een offerte aanvragen! Onze projectmanagers sturen u vervolgens zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave toe.

2019-10-30T16:32:38.8900525Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.