Vertaalbureau Nederlands – Slowaaks

Dat talen niet op elkaar lijken, betekent niet automatisch dat ze ook nooit met elkaar te maken krijgen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het Nederlands en het Slowaaks. Deze twee talen hebben met elkaar gemeen dat ze allebei tot de Indo-Europese talen behoren. Verder zijn er tussen de beide talen weinig overeenkomsten te ontdekken. Toch komen de talen veel met elkaar in aanraking. Er zijn vele verschillende situaties te bedenken waarbij het Slowaaks en het Nederlands elkaar kruisen. Dat geldt niet alleen voor toerisme en immigratie. Denk bijvoorbeeld aan de politieke samenwerking binnen Europa die steeds intensiever wordt. Daarnaast zijn de zakelijke betrekkingen tussen de twee landen na de invoering van de euro uiteraard enorm toegenomen. Wanneer een Nederlandstalig bedrijf zaken gaat doen met een bedrijf in Slowakije, komen de talen voortdurend met elkaar in aanraking.

Professionele vertalers

Vertaler Nederlands - Slovaaks gezocht? Bij Snelvertaler bent u aan het juiste adres.

Wanneer u bijvoorbeeld zaken gaat doen in het Slowaakse Bratislava, kunnen vertalingen erg handig zijn!

Bij talen die zo van elkaar verschillen als het Nederlands en Slowaaks, kunnen vertalingen uitkomst bieden. Met name bij zakelijke ontmoetingen of politieke samenwerking kan miscommunicatie een grote spelbreker zijn. Wanneer u documenten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Slowaaks, kunt u altijd terecht bij Snelvertaler. Wij zijn een vertaalbureau met zeer veel ervaring en wij werken uitsluitend samen met vertalers die over eenzelfde dosis ervaring beschikken. Zij voldoen stuk voor stuk aan een aantal strenge eisen die wij aan iedere vertaler stellen die bij ons binnenkomt. Een van deze eisen is dat ze gespecialiseerd zijn binnen een bepaald vakgebied. Zo hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in teksten over het onderwijs, terwijl andere zich hebben toegespitst op politieke vertalingen. Binnen welk vakgebied u ook vertalingen nodig heeft, er is binnen onze database altijd wel een vertaler te vinden met de juiste specialisatie en ervaring. Bovendien brengen we uw tekst altijd onder bij een vertaler die de doeltaal van de vertaling, in dit geval het Slowaaks, als moedertaal heeft.

Contact en offertes

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een groot team van projectmanagers aangesteld. Op deze wijze kan vertaalbureau Snelvertaler u altijd helpen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt hebben over onze diensten. Deze projectmanagers kunt u altijd bellen of e-mailen. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document en u krijgt zo snel mogelijk een offerte toegestuurd. Uiteraard is deze offerte geheel gratis en vrijblijvend.

2017-05-29T07:59:53.2741779Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.