Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Nederlands – Thai vertaalbureau

Vertaalbureau Snelvertaler is de juiste partner wanneer u vertalingen vanuit het Nederlands naar het Thai heeft. Dergelijke vertalingen kunnen nodig zijn in de meest uiteenlopende situaties. Want hoewel het Nederlands en het Thai taalkundig gezien weinig overeen lijken te komen, komen ze elkaar op internationaal gebied natuurlijk vaak tegen. Denkt u bijvoorbeeld aan grote zakenrelaties of politiek overleg op internationaal niveau. Juist omdat het Thai zoveel verschilt van het Nederlands, beide talen worden bijvoorbeeld geschreven in een ander alfabet en afstammen van niet alleen een andere talenfamilie, maar een geheel andere oorsprong hebben, zijn vertalingen zo belangrijk. U wilt immers dat uw zakenpartner of overlegorgaan precies begrijpt wat u bedoelt. In dat geval kan Snelvertaler u uitstekend van dienst zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ervaringsgebieden

Nederlands - Thai vertaalbureau Snelvertaler

Voor de beste vertalingen Nederlands - Thai gaat u naar Snelvertaler. Vraag direct een offerte aan!

In de jaren dat vertaalbureau Snelvertaler werkzaam is op de vertaalmarkt heeft zij een uitgebreid netwerk aan professionele vertalers opgebouwd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke eisen we moeten stellen om zeker te stellen dat we samenwerken met de beste vertalers. Zo zijn al onze vertalers gecertificeerd in hun vak en hebben zij allen meerdere jaren ervaring hierin. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met native speakers. In het geval van de talencombinatie Nederlands - Thai betekent dat niet alleen dat de vertaler het Nederlands tot in de puntjes onder controle heeft, maar moedertaalspreker is van het Thai. Dat zorgt uiteraard voor een zeer getrouwe vertaling. Daarnaast zijn veel van onze vertalers ook specialisten in een bepaald vakgebied. Deze zullen wij ook inzetten voor uw vertaalklus. Heeft u bijvoorbeeld een medische tekst die vertaald moet worden? Dan zetten wij hiervoor onze medisch vertaalspecialisten in. Een juridisch document, een personeelshandleiding, een technische databeschrijving? Voor ieder vakgebied hebben wij een specialist klaarstaan die uw tekst uitstekend kan vertalen.

Meer informatie en vrijblijvende offertes

Wilt u uw vertaling Nederlands - Thai door vertaalbureau Snelvertaler laten uitvoeren maar wilt u eerst weten wat dat precies gaat kosten? Een vrijblijvende offerte is zo aangevraagd! Stuur ons hiervoor simpelweg een e-mail met daarin uw gegevens en de te vertalen tekst of vul ons offerteformulier in. Laatstgenoemde kunt u vinden op onze website. U ontvangt dan diezelfde werkdag nog een prijsopgave. Wilt u liever eerst wat meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op met onze projectmanagers! Zij helpen u graag verder!

2019-10-30T16:26:21.6565311Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.