Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Nederlands - Urdu vertaalbureau Snelvertaler

Het Nederlands en het Urdu lijken in eerste instantie weinig met elkaar te maken te hebben. Hoewel ze beiden afstammen van de Indo-Europese talenfamilie liggen de landen waarin de talen van origine gesproken worden nogal ver van elkaar af. Maar het Urdu wordt in veel meer landen gesproken dan in haar officiële land Pakistan. Wereldwijd spreken ongeveer 60 miljoen mensen de taal als moedertaal, waarvan er slechts 10 miljoen in Pakistan wonen. Wanneer u gaat samenwerken met iemand die het Urdu als moedertaal heeft is het handig om voor vertalingen te zorgen. U wilt immers, of het nou zakelijke, politieke of commerciële contacten betreft, dat uw partner precies begrijpt wat er afgesproken wordt. In dat geval is het inschakelen van vertaalbureau Snelvertaler een verstandige zet. Onze vertaalexperts kunnen u precies helpen met het specifiek vertalen van Nederlands naar Urdu.

Moedertaalsprekers en ervaring

Bijvoorbeeld zakengesprekken verlopen soepeler met documenten vertaalt naar het Urdu. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vertaalbureau Snelvertaler is de beste keuze voor het vertalen van de talencombinatie Nederlands - Urdu. Wij zijn namelijk al jarenlang actief op de vertaalmarkt en hebben in deze jaren een uitgebreid vertalersbestand opgebouwd met daarin de beste vertalers. Zo zijn onze vertalers niet alleen allen ervaren en gecertificeerd in hun vak, zij zijn ook allen moedertaalspreker van de doeltaal. Dat betekent in deze situatie dat onze vertalers niet alleen alle finesses van de Nederlandse taal kennen, maar daarnaast ook native speaker van het Urdu zijn. Een native speaker vertaalt uiteraard beter! Ook hebben vele van onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Zo werken wij samen met financiële, juridische, medische en technische vertalers, maar ook met commerciële en literaire vertalers. Specialisten vertalen jargon en vakspecifieke termen nu eenmaal gemakkelijker dan vertalers die niet gespecialiseerd zijn. Wij zullen er altijd op letten dat als u een vakspecifieke tekst stuurt, wij hier een gespecialiseerde vertaler voor inzetten.

Meer informatie van onze projectmanagers

Wilt u graag meer weten over de werkwijze van Snelvertaler of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u iedere werkdag telefonisch terecht bij onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder! Aarzel dus niet contact met ze op te nemen. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Stuur ons hiervoor een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in. Wij streven er vervolgens naar u dezelfde werkdag nog een prijsopgave retour te sturen.

2019-11-08T14:28:22.8916839Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.