Vertaalbureau voor Nederlands en Engels

Een grondige kennis van beide talen is een vereiste bij het maken van een kwalitatief hoogwaardige vertaling. Vertaalbureau Snelvertaler houdt daarom altijd als regel aan, dat een tekst vertaald wordt door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Dat betekent dat we aan uw tekst die vanuit het Nederlands naar het Engels vertaald moet worden, een vertaler laten werken die het Engels als moedertaal heeft. Daarnaast heeft deze vertaler dus ook een uitstekende kennis van het Nederlands.

De kern van onze diensten op een rij:

Bovendien houden wij u tijdens het gehele vertaalproces goed op de hoogte. Zo weet u precies wat er met uw vertaling gebeurt en kunt u bijsturen als er iets verandert in uw planning.

Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers. Als uw tekst voor Amerika bedoeld is, maakt een Amerikaan(se) uw vertaling. En als uw doelgroep zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt, zetten we een Brit(se) in.

Vertalers met kennis van het vakgebied

Nederlands-Engelse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een offerte aan voor uw Brits-Engelse vertaling.

Elke tekst kent vakjargon. Medische en technische teksten zijn bijvoorbeeld een heel ander verhaal dan een marketingtekst. Daarom zetten wij altijd vertalers in die veel kennis hebben van het onderwerp. Iedere vertaler heeft zijn eigen specialisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld vertalers in huis die gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische teksten, maar ook vertalers die juist weer veel kennis hebben van teksten over toerisme. Wanneer u een te vertalen tekst bij ons aanlevert, kunt u dus uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling, zowel taalkundig alsook inhoudelijk.

Beëdigde documentvertalingen en tolkdiensten

Vertaalbureau Snelvertaler voor vertalingen Nederlands Engels.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Nederlands - Engels.

Naast medische, financiële, technische en commerciële vertalingen verzorgt ons vertaalbureau ook gelegaliseerd vertaalwerk, (rechtbank)tolken en natuurlijk beëdigde vertalingen voor emigratie en export.

2019-04-02T08:00:52.7320216Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.