Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Wenen

Zonder omwegen naar de beste vertaler. Dat kan alleen bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler in Wenen. Geen bureaucratische rompslomp met het invullen van vragenlijsten, maar direct contact met projectmanagers die een kort lijntje met uw vertaler hebben. Belt u met +43 1 939 20 16 of met het kantoor van vertaalbureau Snelvertaler bij u in de buurt, bijvoorbeeld Amsterdam: 020-369 74 12, of Rotterdam: 010-268 01 57.

Experts op elk deelterrein

Snelvertaler: ook voor alle vakgebieden en talencombinaties in Wenen!

Vanuit Wenen verzorgt Snelvertaler vertalingen naar verscheidene vakgebieden en talen.

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler werkt als een van de weinige vertaalbureaus met eigen vestigingen in tal van landen. Dat komt omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak die is toegespitst op de specifieke situatie in een bepaald land. Bij ons vertaalbureau in Wenen wordt u te woord gestaan door projectmanagers die - ieder op hun eigen deelterrein – weten waarin onze vertalers gespecialiseerd zijn. Wij werken dan ook met Duitse juridische vertalers, culinaire vertalers, financiële vertalers, medische vertalers, technische vertalers, enzovoorts. Elke vertaler is een expert op zijn eigen gebied.

Een actuele, soepele vertaling

Daarnaast zijn zij uiteraard op de hoogte van de specifieke eigenschappen van het Duits zoals dat wordt gesproken in Oostenrijk. En daarbinnen van regionale verschillen natuurlijk. Ons Weense vertaalbureau verzorgt dus altijd een actuele, soepele vertaling voor u. Maar ook als het gaat om het vertalen van officiële documenten kunt u het beste terecht bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Wij werken immers met vertalers en vertaalsters die wonen in het land waar de vertaling van belang voor is. Zij weten het beste welke eisen er aan de documenten – en dus aan de vertaling – gesteld worden.

Snel de beste vertaling

U bent van harte welkom bij ons vertaalbureau in Wenen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of voor een deskundig vertaaladvies: +43 1 939 20 16. Uw te vertalen tekst kunt u natuurlijk ook e-mailen. Dankzij onze korte lijnen heeft u op werkdagen binnen het uur een offerte van ons. Ook op andere vragen reageren wij direct. Met Algemeen vertaalbureau Snelvertaler in Wenen heeft u snel de beste vertaling in huis.

2020-04-02T13:39:19.7831372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.