Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Russisch – Slowaaks

Russisch en Slowaaks hebben diverse overeenkomsten. Allereerst stammen beide talen af van dezelfde taal en behoren ze zodoende ook tot dezelfde talenfamilie. Niet alleen zijn het Russisch en het Slowaaks allebei Indo-Europese talen, ze kunnen ook beide gerekend worden tot de Slavische talen. Dat is voornamelijk in de uitspraak terug te vinden. Toch verschillen de talen onderling dermate veel van elkaar, dat de sprekers zich onderling niet verstaanbaar kunnen maken. Het Russisch wordt dan ook gerekend tot de Noord-Slavische talen terwijl het Slowaaks tot de West-Slavische talen behoort. Russisch en Slowaaks hebben wel vaak met elkaar te maken. Doordat men in Europa steeds intensiever gaat samenwerken, komen deze talen elkaar ook steeds vaker tegen. Bovendien liggen de landen waar deze talen gesproken worden in dezelfde regio waardoor de taalgebieden veelvuldig met elkaar in aanraking komen. En dan hebben we het nog niet eens over het zaken doen dat zich steeds verder verspreidt!

Gespecialiseerde vertalers

Voor de beste vertalingen Russisch - Slowaaks gaat u naar Snelvertaler

Onze projectmanagers staan iedere werkdag voor u klaar. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ze aan.

Bent u op zoek naar goede vertalers vanuit het Russisch naar het Slowaaks? Dan is het aan te raden om samen te werken met Snelvertaler. Wij zijn inmiddels een bekend vertaalbureau en wij werken dan ook samen met vertalers die zich al meer dan eens bewezen hebben. Onze vertalers onderscheiden zich van andere vertalers doordat ze zich ieder hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo hebben we vertalers in ons netwerk die culturele teksten tot hun specialisatie rekenen, terwijl andere affiniteit hebben met het vertalen van teksten over politiek of marketing. Voor bijna elk vakgebied hebben wij wel gespecialiseerde vertalers klaarstaan, zodat we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die niet alleen de talen goed beheerst, maar ook veel af weet van het onderwerp van de tekst. Alsof dat nog niet genoeg is, vertalen onze vertalers uitsluitend in hun moedertaal (het zogenaamde native speaker-principe). Uw documenten worden dus vanuit het Russisch naar het Slowaaks vertaald door iemand die het Slowaaks als moedertaal heeft en hierdoor perfect in staat is de tekst goed te vertalen.

Vrijblijvende offerte

Via de e-mail of het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het te vertalen document naar ons toe te sturen. Wij maken vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave voor u op. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze projectmanagers zitten iedere werkdag opnieuw klaar om u verder te helpen.

2019-11-08T13:59:19.7453867Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.