Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Russisch

Ons vertaalbureau heeft een uitgebreid bestand vertalers. Voor onze Russische vertalingen hebben wij een exclusief team van vertalers die het Russisch als moedertaal hebben. Elke vertaler heeft zijn eigen specialisme. Enkele van deze specialismen zijn:

Bij ons kunt u terecht voor zowel vertalingen naar het Russisch als vanuit het Russisch. Iedere talencombinatie is mogelijk. Bijvoorbeeld Russisch-Nederlands, Nederlands-Russisch, Russisch-Japans, Japans-Russisch en Russisch-Arabisch en Arabisch-Russisch. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Achtergrondinformatie over de Russische taal

Onze specialisten verzorgen graag uw vertaling Russisch.

Onze specialisten verzorgen graag uw vertaling Russisch.

Rusland het grootste land ter wereld. Het land ligt vanuit een politiek perspectief in Europa, omdat de belangrijkste delen ervan in het Europese deel liggen en ruim 70% van de bevolking hier woont. Moskou is de grootste stad, de hoofdstad en het economisch hart van Rusland. Ook zetelt de regering in Moskou. Sinds 1999 kent Rusland een sterke economische groei, gemiddeld 6% per jaar. Die is vooral te danken aan de devaluatie van de roebel en de hoge olieprijzen. Met de geleidelijke groei van de investeringen en het inkomen van de bevolking wordt de binnenlandse consumptie een steeds grotere factor van deze groei.

Het is dus niet verrassend dat er veel sprekers van het Russisch zijn.. Het Russisch vormt samen met het Oekraïens en het Wit-Russisch de Oost-Slavische taalgroep. Het bijzondere aan de Russische taal is het ontbreken van sterke dialecten: iedereen spreekt standaard Russisch volgens de zogenaamde Moskou-norm. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat de telefoon in Moskou op exact dezelfde manier wordt opgenomen als in Vladivostok.

Ons vertaalbureau Russisch

U kunt bij ons terecht voor Russische vertalingen op alle vakgebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk, kan ons vertaalbureau ook voorzien in gelegaliseerd vertaalwerk, (rechtbank)tolken en vertalingen die in het buitenland rechtsgeldigheid dienen te hebben.

Tevens verzorgen we niet alleen regelmatig vertalingen in de combinatie Nederlands – Russisch en Russisch – Nederlands, maar ook vertalingen Engels – Russisch of Russisch – Engels zijn aan de orde van de dag. Elke mogelijke talencombinatie met Russisch is dankzij ons grote vertalersbestand haalbaar.

2019-10-30T15:49:46.4640848Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.