Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Sloveens vertaalbureau Snelvertaler voor Sloveense vertalingen

Sloveense vertalingen tegen een scherpe prijs.

Sloveens vertaalbureau Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Sloveens in alle mogelijke vakgebieden. Wij hebben een team van vertalers die vertalen naar hun moedertaal en beschikken over jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld marketingteksten, handleidingen, persberichten of teksten over kunst, cultuur, sport en wetenschap. Onze vertalers worden zorgvuldig geselecteerd en bezitten een universitair diploma. Onze technische vertalers hebben vaak werkervaring in de industrie en vullen hun taalvaardigheid dus optimaal aan met vakkennis.

Uitgebreid netwerk van Sloveense vertalers

Alle vertalers voldoen aan de beroepseisen voor professionele vertalers. Als klant krijgt u daardoor vertalingen van een constant hoge kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd snel de juiste vertaler voor uw opdracht. Spoedopdrachten zijn daarom geen probleem. Wij staan voor kwalitatieve vertalingen met een korte levertijd, die ook qua prijs overtuigend zijn. Neem contact op met onze specialisten en gratis een prijsopgave.

Sloveense taal

Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal. Door te kiezen voor vertalers die zelf het Sloveens als eerste taal spreken, worden al uw stukken deskundig omgezet. Onze vertalers begrijpen ook de cultuur. Het Sloveens behoort tot de Slavische talengroep en is officiële taal van Slovenië. Ondanks dat veel mensen in Slovenië goed Engels spreken, is het voor buitenlandse bedrijven verstandig om documenten zoals contracten en bedrijfsplannen in de Sloveense taal te regelen.

Slovenië als bestemming

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Slovenië is sinds 2004 een lidstaat van de Europese Unie. Sinds 2007 wordt in Slovenië met de Euro betaald. Internationale bedrijven doen graag zaken met Slovenië, omdat het land een ideale basis is voor zakelijk verkeer met andere landen op de Balkan. De centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de moderne infrastructuur maken Slovenië een modern land. Buitenlandse investeerders richten zich op toerisme, ICT en productiefaciliteiten. Zo worden in Slovenië veel auto-onderdelen geproduceerd die bestemd zijn voor de West-Europese markt. De Slovenen zelf zijn gemakkelijk in de omgang. Omdat de Slovenen al jarenlang zaken doen met de Oostenrijkers en Italianen, is de zakelijke cultuur vrij vergelijkbaar met de West-Europese stijl van zaken doen.

Vertaalbureau Sloveens

We hebben een groot bestand van vertalers die specifieke documenten vanuit het Nederlands of Engels naar het Sloveens vertalen. Natuurlijk vertalen wij ook Sloveense stukken in het Nederlands of in een andere taal. Voor verschillende soorten industrieën en services hebben wij de beschikking over vertalers met specifieke kennis. Ook voor de Sloveense taal is Snelvertaler uw vertaalbureau! Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

2019-11-08T14:00:14.3978514Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.