PERSBERICHT

Almere, 2012-02-15

Snelvertaler erkend leerbedrijf voor stagiaires

Vertaalbureau Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler: erkend leerbedrijf voor stagiaires.

Sinds 30 januari van dit jaar is Snelvertaler uit Almere erkend leerbedrijf voor stagiaires. Het bijbehorende certificaat van de Stichting Ecabo werd onlangs uitgereikt. Dat betekent dat Snelvertaler nu ‘bevoegd is om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.’

Een erkenning als leerbedrijf door Ecabo houdt onder meer in dat de stagiair een eigen werkplek moet kunnen krijgen. Ook moeten er opdrachten kunnen worden uitgevoerd die verband houden met de schoolopleiding van de stagiair. Tot slot moet binnen het bedrijf voldoende deskundigheid aanwezig zijn om de stagiair te helpen bij moeilijkheden die hij of zij tijdens de werkzaamheden aantreft.

Snelvertaler voldoet ruimschoots aan deze eisen. Dat is dan ook de reden dat de eerste stagiair al in april aan de slag gaat. Snelvertaler ziet dit als een waardevolle aanvulling op het team. En voor de stagiair is het natuurlijk een buitenkans ervaring op te doen bij een bedrijf waar inhoudelijk werk wordt verricht en dat bovendien een groeispurt doormaakt.

Voor meer informatie:

Ralph van het Nederend - Manager The Netherlands (Stuur Ralph van het Nederend een e-mail)

Snelvertaler Almere

Rooseveltweg 11E
1314 SJ Almere
036-534 89 10

2017-09-21T13:01:25.3089841Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR