Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Projecten met meerdere talen in Utrecht

Meerdere talen vertalen in Utrecht

E-mail voor meer informatie over uw meertalige vertaalproject.

Als een van de grootste vertaalbureaus van Europa is Snelvertaler Utrecht natuurlijk internationaal georiënteerd. Dat betekent dat wij moedertaalsprekers die vaak nog in het land van de doeltaal woonachtig zijn inzetten en wij de internationale markt goed kennen. Op deze manier blijft altijd de stijl en kwaliteit van een vertaling gewaarborgd, en de vertaling aantrekkelijk voor sprekers van de betreffende taal. Utrechts vertaalbureau Snelvertaler is dus ideaal voor het vertalen naar meerdere talen!

Het gebeurt regelmatig dat vertaalprojecten meerdere talencombinaties bevatten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van verpakkingen van levensmiddelen, verzorgingsproducten of reclameteksten voor wereldwijde distributie of campagnes.

Welke talen?

Meertalige vertaalprojecten vertaalbureau Utrecht

Onze projectmanagers in Utrecht staan klaar voor al uw vragen!

Snelvertaler heeft geen beperking wat betreft talencombinaties. In principe kunnen wij vanuit elke taal naar alle talen die u behoeft een vertaling verzorgen. Vanuit ons grote vertalersbestand schakelen wij de vertalers in met de juiste expertise en ervaring in het vakgebied dat uw document betreft. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een snelle vertaling tegen een redelijke prijs, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u een korte deadline? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u uw project binnen de door u gestelde tijd perfect vertaald retour krijg!

Offerte

Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u het beste even bellen naar ons kantoor in Utrecht: 030-310 05 07. Als u een offerte wilt aanvragen kunt u uw document eenvoudigweg naar ons e-mailen. Stuurt u dan uw gewenste talencombinaties mee en de retourdatum, dan zorgen wij dat één van onze projectmanagers voor het vertalen van meerdere talen u zo snel mogelijk een prijsopgave opstuurt.

2020-04-02T13:36:18.6851372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.