Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Spaans-Baskisch

Professionele vertalingen van het Spaans naar het Baskisch.

Professionele vertalingen van het Spaans naar het Baskisch.

Talen hoeven totaal geen overeenkomst te vertonen om met elkaar in contact te komen. Spaans en Baskisch komen elkaar bijvoorbeeld in het dagelijkse leven regelmatig tegen. Dat komt natuurlijk niet in de laatste plaats omdat Baskenland gedeeltelijk in Spanje ligt. De talen komen elkaar dus gewoon op straat tegen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog zakelijke en politieke connecties waardoor de talen elkaar treffen. Omdat het Spaans en het Baskisch erg verschillend zijn, is een vertaalbureau geen overbodige luxe. Onze projectmanagers kunnen u vertaling van het Spaans naar het Baskisch perfect verzorgen. Dankzij jarenlang vertaalwerk hebben wij een extensief bestand opgebouwd bestaande uit hooggekwalificeerde vertalers uit de hele wereld.

Uitsluitend moedertaalsprekers

Een van de grote voordelen van werken met een ervaren vertaalbureau als Snelvertaler, is dat u altijd een vertaler krijgt toegewezen die perfect geschikt is voor de vertaalklus. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal. In dit geval betekent dat dat de vertaler die uw documenten vanuit het Spaans naar het Baskisch vertaalt het Baskisch als moedertaal kent. Daarnaast zal hij of zij uiteraard ook de Spaanse taal zeer goed beheersen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Doordat de vertaler de doeltaal als moedertaal spreekt zal deze als geen ander weten hoe de vertaalde tekst op de juiste manier overgebracht kan worden. Daarnaast hebben de vertalers die samenwerken met vertaalbureau Snelvertaler zich veelal gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Zo zijn er bijvoorbeeld vertalers die zich gespecialiseerd hebben in commerciële teksten, maar ook vertalers die zich toegelegd hebben op het vertalen van juridische teksten of medische documenten. Voor vrijwel elk vakgebied heeft Snelvertaler wel een vertaler tot haar beschikking. U krijgt dus altijd een vertaler die gespecialiseerd is in het onderwerp en ook nog eens de doeltaal als moedertaal spreekt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen voor vertaalwerk bij ons vertaalbureau. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document en wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een uur geheel vrijblijvend een offerte krijgt toegestuurd. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact op met een van onze projectmanagers. Zij helpen u graag!

2019-11-04T11:13:59.1614685Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.