Vertaalbureau Spaans – Catalaans

De Spaanse en de Catalaanse taal hebben niet alleen erg veel met elkaar te maken in het dagelijkse leven; ook door politieke samenwerkingen en zakelijke onderhandelingen komen de talen elkaar vaak tegen. De talen zijn overigens aan elkaar verwant, maar niet altijd onderling verstaanbaar. Juist door deze verwantschap kunnen er behoorlijk wat misverstanden ontstaan. Daarom zijn vertalingen vaak wel noodzakelijk. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend helpen bij het vertalen van documenten van het Spaans naar het Catalaans. Doordat wij jarenlang actief zijn op de vertaalmarkt, hebben we een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd met de beste vertalers vanuit de hele wereld. Onze vertalers hebben jarenlang ervaring met deze twee talen en kunnen dus als geen ander ervoor zorgen dat de vertaling uitstekend verzorgd wordt.

Gespecialiseerde vertalers

Vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag met uw vertalingen Spaans-Catalaans.

Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u terecht bij onze projectmanagers.

Een van de grote voordelen van het samenwerken met vertaalbureau Snelvertaler is dat u de keuze heeft uit vele verschillende vertalers, waar wij strenge eisen aan stellen. U kunt er dus zeker van zijn dat de vertalers die bij Snelvertaler werken hun werk tot in de perfectie kunnen uitvoeren. Een van de eisen die we bijvoorbeeld aan onze vertalers stellen, is dat ze de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Dat houdt in dit geval in dat de vertaler die uw documenten vertaalt van het Spaans naar het Catalaans, de Spaanse taal goed onder controle heeft maar het Catalaans als moedertaal spreekt. Hierdoor zal de vertaler nog beter weten hoe de boodschap in de vertaalde tekst overgebracht moet worden. Dat is echter niet het enige voordeel van de vertalers van ons vertaalbureau. Onze vertalers hebben zich namelijk ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Voor vrijwel elk vakgebied is er wel een vertaler beschikbaar die zich hierin gespecialiseerd heeft!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze vertaaldiensten? Kijk dan gerust eens rond op onze website. Wanneer u een bepaalde vraag heeft, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze projectmanagers. Zij zitten elke werkdag klaar om een antwoord te geven op alle vragen die heeft. Ook kunt u overigens erg gemakkelijk een offerte aanvragen. U hoeft slechts het offerteformulier op onze website in te vullen of een e-mail te sturen met het te vertalen document en vervolgens zorgen wij ervoor dat u binnen een uur, geheel vrijblijvend, een offerte krijgt terug gestuurd!

2017-05-29T07:48:29.8907479Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.