Vertalingen van het Spaans naar het Nederlands

Vertaalbureau Snelvertaler voor uw vertalingen Spaans Nederlands

Ook een vertaling Spaans - Nederlands verzorgen wij graag voor u.

Bent u op zoek naar een goede vertaler die teksten vanuit het Spaans naar het Nederlands voor u vertaalt? Dan is het niet alleen belangrijk dat de vertaler beide talen tot in de puntjes beheerst, maar ook dat hij of zij verstand heeft van het onderwerp van de tekst. Vertaalbureau Snelvertaler werkt met zulke vertalers. Doordat wij enorm veel ervaring hebben met het vertalen van teksten, hebben we een ruim netwerk opgebouwd met vertalers die van alle markten thuis zijn. Als we iets vertalen, willen we namelijk dat dat professioneel en goed gebeurt. Daarom werken we ook enkel samen met uitstekende vertalers die de doeltaal als hun moedertaal hebben. Wanneer we documenten vertalen van het Spaans naar het Nederlands betekent dit dus dat de vertaler Nederlands als moedertaal heeft. In combinatie met de juiste vakkennis, zorgt dat voor een uitstekende vertaling. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vertalers van alle markten thuis

Vertalen is voor vertaalbureau Snelvertaler veel meer dan enkel een tekst van de ene taal in een andere taal zetten. Daarom werken er vertalers voor ons met expertise op allerlei vakgebieden. Naast het feit dat onze vertalers gediplomeerd en ervaren zijn, hebben ze verschillende specialismen, zodat ook de vaktaal goed tot zijn recht komt in de vertaling. Door deze wijze van werken, krijgt u de beschikking over perfecte vertalingen tegen een scherp tarief. Wanneer u dus bijvoorbeeld medische teksten wilt laten vertalen van het Spaans naar het Nederlands, staan onze vertalers met ervaring op het gebied van medische vertalingen voor u klaar. Dat geldt voor vrijwel alle vakgebieden, zodat wij u altijd een correcte vertaling kunnen aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw vertaalwerk. Dat gaat heel eenvoudig: u stuurt de te vertalen tekst per e-mail naar ons op, of u vult het offerteformulier op de website in. Wij bekijken vervolgens de tekst en stellen een offerte voor u op. U kunt binnen een uur een vrijblijvende offerte terug verwachten. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag ter woord en kunnen u met allerlei zaken van dienst zijn.

2017-05-29T07:49:54.3187594Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.