Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Spaans – Roemeens

Het Spaans en het Roemeens zijn twee aan elkaar verwante talen. Ze behoren beide tot dezelfde talenfamilie en zijn ook onderverdeeld in dezelfde kleinere families. Dat betekent echter niet dat de talen onderling verstaanbaar zijn. Hoewel we diverse overeenkomsten in woordenschat, grammatica en stijl terug kunnen vinden, zullen sprekers van beide talen elkaar op geen enkele manier kunnen verstaan. Toch komen de talen elkaar meer dan eens tegen in het dagelijkse leven. Denk daarbij aan politieke samenwerkingen in Europa maar ook zakelijke relaties tussen bedrijven uit de verschillende landen waar deze talen gesproken worden. Verder is er natuurlijk toerisme en talloze andere manieren waarop beide talen met elkaar in aanraking komen. Ondanks het feit dat ze verwant aan elkaar zijn, zijn vertalingen noodzakelijk. Wanneer uw documenten omgezet moeten worden vanuit het Spaans naar het Roemeens, kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Dit vertaalbureau staat hoog aangeschreven en werkt samen met de beste vertalers ter wereld.

Uitgebreid netwerk

Spaans Roemeense vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Vragen? Bel naar onze projectmanagers! Zij helpen u graag verder.

Snelvertaler is geen nieuwkomer op de vertaalmarkt. Dankzij het feit dat we al jarenlang actief bezig zijn met het vertalen van verschillende teksten van en naar verschillende talen, hebben we een wereldwijd en uitgebreid netwerk opgebouwd waar de beste vertalers zich in bevinden. Doordat we overal ter wereld vertalers hebben die voor ons werken, kunnen we er altijd voor zorgen dat we u een vertaler toe kunnen wijzen die bij uitstek geschikt is voor uw vertaalklus. Op deze wijze kunnen we er namelijk voor zorgen dat er altijd een vertaler aan uw tekst werkt die de doeltaal als moedertaal spreekt. Wanneer wij uw teksten vanuit het Spaans naar het Roemeens vertalen, zal dat dus gebeuren door een vertaler die het Roemeens als moedertaal spreekt. Daarnaast zijn onze vertalers veelal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Of u nu medische, commerciële, culturele of juridische teksten wilt laten vertalen, dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd wel een vertaler vinden die zich in het vakgebied van uw tekst heeft gespecialiseerd.

Projectmanagers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zitten onze projectmanagers elke werkdag klaar om u te helpen met al uw vragen en problemen. Aarzel dus niet om contact met ze op te nemen! Ook kunt u natuurlijk gerust eens op onze website rond kijken. U kunt snel en gemakkelijk een offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website in te vullen of door ons een e-mail te sturen met daarin het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T13:22:53.4585447Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.