Spaans vertaalbureau Snelvertaler

Spaans vertaalbureau Snelvertaler voor al uw Spaanse vertalingen.
Voor vertalingen vanuit of naar het Spaans bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres.
Bij ondernemingen in Spaanstalige gebieden kunt u tegen een hoop dingen aanlopen. Niet alleen zal de cultuur anders zijn dan u gewend bent, ook de taal kan behoorlijk afwijken van de uwe. Om uw (zakelijke) ondernemingen tot een succes te maken kunt u het best een professioneel vertaalbureau als Snelvertaler inschakelen. Niet alleen zijn wij, dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende vaardigheden, in staat om u te helpen bij het vertalen van zakelijke documenten; wij kunnen u ook helpen door tolkdiensten te verlenen. Taal hoeft op deze manier geen probleem meer te zijn. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u gewoon vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers.

Het Spaans

Het Spaans is een Romaanse taal uit de Indo-Europese taalfamilie. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld. Hoewel de meeste sprekers in Latijns-Amerika wonen, ligt de oorsprong van de taal in Spanje. Maar liefst 329 miljoen mensen spreken het Spaans als hun moedertaal terwijl daarnaast 170 miljoen mensen het als tweede taal zien. De Spaanse taal ontwikkelde zich uit het Latijn. Doordat de Romeinen ruim zevenhonderd jaar lang Spanje in hun macht hadden, ontwikkelde zich een nieuwe taal vanuit het Latijn maar ook met invloed van het Baskisch, Visigotisch, Keltiberisch en zelfs het Arabisch. Vanuit het Spaans zijn weer diverse andere talen ontwikkeld, zoals het Portugees en het Galicisch. De Spaanse taal was in eerste instantie de taal van Castilië. Dat is dan ook de reden dat men in Spanje zelf niet spreekt over de Spaanse taal maar over het Castiliaans. Een van de oudste teksten die gevonden is in het Spaans dateert uit de negende eeuw.

Spaanse vertalingen met Snelvertaler
Onze projectmanagers helpen u graag verder met uw vertalingen Spaans.
Verwantschap en varianten

De Spaanse taal wordt gerekend tot de Romaanse talen. Verwante talen zijn bijvoorbeeld het Portugees, het Asturisch, het Galicisch en het Latino. Vrijwel al deze talen worden op het Iribisch Schiereiland gesproken worden. De talen zijn zo nauw aan elkaar verwant dat men elkaar behoorlijk goed kan verstaan. Vooral het Portugees en het Spaans lijken op elkaar; de talen hebben voor bijna negentig procent dezelfde woordenschat. De Spaanse taal kent ook verschillende varianten. In Spanje is er grofweg een tweedeling te maken tussen noord en zuid. Ook in Latijns-Amerika zijn er vele varianten van de taal te vinden.

Offerte en contact

Voor meer informatie verwijzen we u naar de pagina’s onderaan deze pagina. Onze projectmanagers staan u ook graag te woord. Aarzel niet contact met ze op te nemen. Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via het offerteformulier of via de e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Geeft u dan even aan welke variant van het Spaans uw vertaling behoeft, dan kunnen we hier rekening mee houden. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.


Meer informatie:

2015-12-15T14:23:08.6660156Z

Geertruide Koenen
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.