Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Urdu – Hindi

Wanneer twee talen veel op elkaar lijken, betekent dat niet automatisch dat vertalingen overbodig zijn. Het Urdu en het Hindi hebben bijvoorbeeld behoorlijk wat overeenkomsten. Vooral de grammatica van beide talen kent sterke gelijkenissen en vanzelfsprekend behoren het Urdu en het Hindi ook tot dezelfde talenfamilie. Sommigen vinden de talen overigens zo sterk aan elkaar verwant dat men spreekt van dezelfde taal. Toch zijn er verschillen, vooral in het schrift. Het Urdu wordt namelijk in een ander alfabet geschreven en heeft ook vele meer Arabische en Perzische leenwoorden in haar vocabulaire. Juist door de verschillende schriften, is een vertaling zeker niet overbodig. Vertaalbureau Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn bij uw vertalingen vanuit het Urdu naar het Hindi. Wij werken samen met de beste vertalers uit de gehele wereld. Deze vertalers worden door ons geselecteerd aan de hand van enkele strenge eisen. Door deze eisen te stellen, zorgen we ervoor dat onze vertalers bij uitstek geschikt zijn om uw vertaling te verzorgen.

Moedertaalsprekers met een specialisatie

Voor nauwkeurige vertalingen Urdu-Hindi bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres

Vraag een offerte aan bij onze projectmanagers voor een gespecialiseerde vertaling Urdu-Hindi.

Zo hebben we voor elke (doel)taal weer andere vertalers voor ons werken. Dat doen we omdat een van onze eisen is dat de vertalers de doeltaal als moedertaal spreken. Wanneer u dus uw documenten wilt laten vertalen vanuit het Urdu naar het Hindi, zullen wij daar een vertaler voor aanwijzen die het Hindi als moedertaal spreekt. Hierdoor zal de vertaler exact weten hoe de boodschap in de nieuwe taal overgebracht moet worden zonder zijn kracht te verliezen. Om de vertaling nog sterker te maken, zijn onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Hierdoor kunnen we altijd vertalers toewijzen die gespecialiseerd zijn in het vakgebied van de tekst. Zo zijn er vertalers die zich hebben toegelegd op het vertalen van juridische teksten, maar ook vertalers die enkel productbeschrijvingen vertalen. Welk ervaringsgebied het uwe ook betreft, bij Snelvertaler is er altijd wel een vertaler die zich hierin heeft gespecialiseerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over vertaalbureau Snelvertaler en over onze diensten en manier van werken? Wij helpen u natuurlijk graag verder. Daarom zitten onze projectmanagers elke werkdag klaar om u te helpen met allerhande vragen en problemen. Neem telefonisch contact met ze op en ze staan u graag te woord! Ook kunt via de e-mail of het offerteformulier op onze website erg snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Door ons het te vertalen document op te sturen, zorgt u ervoor dat u binnen een uur een offerte krijgt toegestuurd, natuurlijk geheel vrijblijvend.

2019-11-04T12:47:26.8218498Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.