Snel vertalen van PowerPointpresentaties

Vertaalbureau Snelvertaler.

Snelvertaler helpt u graag verder met het vertalen van uw PowerPoint-presentatie.

Niets is zo veranderlijk als het bedrijfsleven. Zo komt het regelmatig voor dat op het laatste moment buitenlandse contacten aanschuiven op een meeting, of dat u wellicht zelf naar het buitenland moet voor een bespreking. Het is dan natuurlijk van belang om snel te kunnen schakelen. Vaak is het dan ook nodig uw al zorgvuldig voorbereide PowerPointpresentatie te vertalen. Snelvertaler is u hierbij graag van dienst.

Eenvoudig verzenden en ontvangen

Bij PowerPointpresentaties gaat het meestal om omvangrijke documenten die lastig per e-mail verstuurd kunnen worden. Vertaalbureau Snelvertaler maakt daarom gebruik van een FTP-server om ook complexe bestanden zonder problemen te kunnen verzenden en ontvangen.

Onze werkwijze

Snelvertaler werkt uitsluitend met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Vanwege het grote bestand aan freelance vertalers waar wij over beschikken is het mogelijk uw vertaling snel aan te leveren. Daarom kunt u ook met last-minute werk een beroep op ons doen, wij helpen u graag verder.

Daarnaast selecteren wij voor elke project de juiste specialist: de vertaler met de meeste kennis en ervaring van het onderwerp. Of uw presentatie nu medisch, technisch, juridisch of commercieel van aard is: wij vinden de juiste match. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat alle terminologie op correcte wijze wordt vertaald en u uw presentatie direct kunt gebruiken voor uw buitenlandse gasten.

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.