Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Bengaals vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag te woord. Neem contact met ze op!

Vertaalbureau Bengaals

Het Bengaals wordt zowel gesproken in Bangladesh als in verscheidene deelstaten van India. Het is zelfs, na het Hindi, de meest gesproken taal in India. Wereldwijd gezien is het Bengaals een van de meest gesproken talen van de wereld met meer dan 220 miljoen moedertaalsprekers en een totaal van 250 miljoen sprekers. Het Bengaals stamt af van de Indo-Europese talenfamilie en heeft haar eigen schrift. Door de turbulente historie omtrent India en Bangladesh is het Bengaals een belangrijk nationalistisch statement voor de Bengalezen. Onder meer dankzij een rijke literaire traditie en haar grote aantal sprekers is het een belangrijke taal. Zakendoen met India of Bangladesh zorgt voor een aannemelijke kans dat u met het Bengaals in aanraking komt. Grote verschillen met de west Europese talen zowel in syntax en vocabulaire als in het schrift maken vertalingen noodzakelijk. Vertaalbureau Snelvertaler kan u helpen met het vertalen van documenten van en naar het Bengaals.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Bij het inschakelen van een vertaalbureau verwacht u natuurlijk dat uw vertaling niet voor misverstanden zal zorgen en dat uw vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Vertaalbureau Snelvertaler werkt daarom uitsluitend samen met ervaren experts. We zetten voor onze vertalingen uitsluitend moedertaalsprekers in, die al enkele jaren werkzaam zijn in het vak. Dat houdt in dit geval in dat uw vertaler een moedertaalspreker van het Bengaals is. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben stellen we daarnaast als eis dat onze vertalers gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Een expert is immers in staat om jargon en specialistische terminologie trefzeker te vertalen. Effectief betekent dit dat als u een technische softwareomschrijving wilt laten vertalen, wij hier een technische vertaalexpert op in zetten. Dit geldt uiteraard ook voor juridische, medische, financiële of commerciële vakgebieden. Een uitgebreide omschrijving van al onze ervaringsgebieden kunt u vinden op onze website.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over de vertaalprocedure of over vertaalbureau Snelvertaler zelf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze projectmanagers! Zij beantwoorden iedere werkdag graag uw vragen en helpen u graag verder. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kunt u doen door het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in te vullen of door ons een e-mail te sturen met daarin het te vertalen document. Onze projectmanagers doen er dan hun best voor u binnen een uur een prijsopgave te sturen.

2019-10-04T07:32:40.1479866Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.