Vertalingen Perzisch (Farsi)

Vertaalbureau biedt vertalingen van en naar het Perzisch vrijwel ieder vakgebied. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekende vertalers. Doordat zij vaak nog woonachtig zijn in het land van de doeltaal, beheersen zij niet alleen de taal tot in de puntjes maar hebben zij ook een overzicht van de lokale markt en cultuur. Onze vertalers hebben jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld boeken, contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of algemene voorwaarden. Iedere vertaler is gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied, wat u merkt in de kwaliteit, de tijd én de prijs. Meteen een v rijblijvende offerte aanvragen? Stuur ons een email!

Vertalingen van en naar het Perzisch. Vertaalbureau Farsi.

Stuur ons uw tekst toe voor een vrijblijvende offerte. Ons vertaalbureau helpt u graag verder!

Perzische taal

Het Perzisch is de officiële taal in Iran, Afghanistan en Tadzjikistan. Daarnaast wordt het ook gesproken in Bahrein en Oezbekistan. Het heeft 75 miljoen moedertaalsprekers en 120 miljoen sprekers in totaal. De taal heeft een rijke geschiedenis en in elk land is het beïnvloed door talen die daar veel gesproken worden. Vertalers moeten dus niet alleen rekening houden met het Perzisch als taal, maar ook met de juiste variëteit. Gelukkig kennen onze vertalers de taal en de cultuur als geen ander en zullen ze hier altijd rekening mee houden, om een perfecte vertaling aan u af te leveren.

Contact

Voor vragen of als u graag meer informatie wilt kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen. Onze projectmanagers staan u graag te woord. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier rechts van uw scherm invullen of ons uw document e-mailen. Onze projectmanagers sturen dan zo snel mogelijk een prijsopgave retour.

2019-03-29T08:25:35.4477808Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.