Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureaus Zwitserland

Snelvertaler is ooit gestart met één kantoor in Almere. Tegenwoordig zijn er vestigingen te vinden in heel Europa. Vertaalbureau Snelvertaler is sinds de oprichting in 2001 snel gegroeid en levert in Nederland nu vertalingen vanuit 7 kantoren. U vindt onze vertaalbureaus in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. U kunt alle kantoren bellen voor alle soorten vertalingen, tolkdiensten en detachering van inhouse vertalers.

Kantoorgebouw in Zürich waar onder meer ons vertaalbureau is gevestigd.

Ons hoofdkantoor voor de Duitssprekende markten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is gelegen in Keulen in Duitsland. Inmiddels zijn wij ook uitgebreid met een kantoor in Zürich. Onze klanten in Zwitserland kunnen daar terecht voor vertalingen naar alle talen. Maar vertalingen naar het Duits die specifiek bedoeld zijn voor Zwitserland vormen daar natuurlijk de specialiteit. Door de aanwezige kennis van de Zwitserse markt en cultuur kunt u hoogwaardig Duits vertaalwerk verwachten. Maar u kunt hiervoor ook uw lokale vertaalbureau van Snelvertaler benaderen. Want de projectmanagers van onze Duitse vertaalteams werken nauw samen met het kantoor in Zwitserland. Het resultaat is een Duitse vertaling die voor de inwoners van Zwitserland leest als een origineel.

Onze projectmanagers blijven gedurende het hele vertaaltraject uw aanspreekpunt, van offerte tot levering. Daarnaast werken de projectmanagers in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de exacte status van uw opdracht.

Sinds 2011 beschikt ons vertaalbureau over een tweede kantoor in Zwitserland. U vindt ons nu ook in Bazel.

2020-04-02T13:03:19.1721372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.