Wilt u een tekst naar veel talen vertaald hebben?

Vertaalbureau Snelvertaler heeft een naam hoog te houden en dat doen we graag. We zijn snel, maar verliezen daarbij de kwaliteit en de kosten zeker niet uit het oog. Omdat ons vertaalbureau al jarenlang één van de grootste vertaalbureaus van Europa is, kunnen we gebruik maken van onze jarenlange ervaring. In deze jaren hebben we een bestand opgebouwd van duizenden freelance vertalers. Een van onze speerpunten is dat wij als geen ander bureau gespecialiseerd zijn in vertaalopdrachten naar meerdere talen tegelijk. Het kan hierbij gaan om vertalingen naar het Engels, Duits, Spaans en Frans, maar ook om nog veel meer talencombinaties of veel exotischere talen. Hoeveel talen wij aanbieden? Zoveel als u maar wenst!

Meertalige vertaalprojecten vertalen met Snelvertaler

Naar welke talen u uw document ook vertaald wilt hebben: Snelvertaler regelt het voor u!

Er is bijna geen taal ter wereld die we niet verzorgen. Dat houdt in dat we een tekst ook naar zoveel talen als u wenst kunnen vertalen. Vaak kunnen we dan ook nog een aantrekkelijke korting bieden. Voor onze meertalige vertalingen werken we uitsluitend met moedertaalsprekers die nauw samenwerken om rechtlijnige vertalingen te realiseren naar de verschillende talen. Onze professionele vertalers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het vertaalvak, waardoor wij onze snelheid en kwaliteit kunnen waarborgen. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!


Praktijkvoorbeelden

De afgelopen jaren hebben onze projectmanagers veel uiteenlopende meertalenprojecten verzorgd. Zowel voor grote als voor kleine klanten bieden we deze extra service.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van dergelijke veel-talenprojecten.

Broodmixen

Wij hebben als vaste klant de grootste producent van broodverbetermiddelen, broodmixen en lossingsmiddelen. Zij exporteren al jaren met succes binnen Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Het spreekt voor zich dat hiervoor vaak en veel vertalingen nodig zijn, in alle mogelijk denkbare talen en talencombinaties. Bij Snelvertaler zijn ze hiervoor aan het juiste adres. Er zit een vast projectmanagementteam klaar dat volledig op de hoogte is van de wensen van deze klant. Ook zijn er vaste prijsafspraken gemaakt, zodat we nog sneller met de vertalingen kunnen starten. Het zou te ver gaan om nu alle talen te noemen die we voor deze firma de afgelopen jaren vertaald hebben, maar een voorbeeld geven we graag. Het ging hierbij om een 21-talen project naar de volgende talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Tsjechisch, Deens, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Lets, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans en Zweeds. Een uitdaging, maar geen probleem voor Snelvertaler!

Reclameteksten

Een internationaal marketingbureau dat ons al jaren inzet voor meertalenprojecten is ook een van onze tevreden klanten. De afgelopen jaren hebben zij de volgende talen bij ons aangevraagd: Vlaams, Engels, Duits, Frans (voor Frankrijk), Frans (voor België), Portugees, Noors, Spaans, Italiaans, Zweeds, Turks, Hongaars, Deens, Tsjechisch, Pools, en Grieks. Dit marketingbureau heeft vaak korte teksten, die snel vertaald moeten worden. Vaak is er dan ook nog een aanvulling op de vertaling, of een aanvulling op de aanvulling. Voor ons vertaalbureau is dat geen probleem. Onze vertalers staan altijd klaar om direct aan de slag te gaan, dus snelheid is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Als het om kleine teksten gaat, is een levertermijn van een werkdag vaak heel goed te realiseren.

Een ontwerp in 26 talen

Ook voor nieuwe klanten is een meertalenproject bij ons geen enkel probleem. We ontvingen onlangs een telefoontje van een groot ontwerpbedrijf uit het Zuiden des lands. Ze hadden dringend een vertaling naar 26 talen nodig. Het ging hierbij om de volgende talen: Engels, Russisch, Oekraïens, Lets, Litouws, Sloveens, Slowaaks, Kroatisch, Pools, Servisch, Bosnisch, Roemeens, Tsjechisch, Hongaars, Farsi, Arabisch, Fins, Italiaans, Noors, Zweeds, Spaans, Frans, Chinees, Japans, Portugees en Hebreeuws. De vraag van deze klant was natuurlijk of wij in staat waren om al deze talen binnen een week te kunnen leveren. Het antwoord was eenvoudig: “ja”. Voor ons vertaalbureau is met veel talen tegelijk werken geen enkel probleem, juist omdat dit ons dagelijkse werk is. De opdracht werd in gang gezet en dankzij ons grote bestand met betrouwbare en ervaren vertalers, was ook de deadline geen enkel probleem. Binnen een week had de klant alle 26 vertalingen weer digitaal in zijn inbox. De klant hoefde door inschakeling van ons vertaalbureau niet zelf op zoek te gaan naar 26 vertalers, niet 26 keer aparte afspraken te maken en niet zelf alles te controleren. Ons vertaalbureau heeft voor deze opdracht alle zorg uit handen genomen, zodat de klant alleen maar zijn e-mail hoefde te openen om en de vertalingen in ontvangst te nemen. En dit voor een vaste scherpe prijs, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf en altijd met de service die u van ons gewend bent.


Contact

Met bovenstaande voorbeelden hebben wij hopelijk wel bewezen dat we ongeveer alles aankunnen. Twijfelt u toch nog of uw project misschien niet te groot is of te onhaalbaar is? Neem even contact met ons op! Wij nemen deze twijfel graag bij u weg. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ons een e-mail sturen of naar een vestiging van ons vertaalbureau bij u in de buurt bellen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2017-05-29T07:40:20.4125975Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.