Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureaus Oostenrijk

Ons vertaalbureau in Wenen. Dé oplossing voor vertalingen naar het Duits die voor Oostenrijk zijn bedoeld.

Ons kantoor in Wenen.

Snelvertaler en haar zusterkantoren komen voort uit een van origine Nederlands vertaalbureau, gevestigd in Almere. Snelvertaler heeft een aanzienlijke groei meegemaakt sinds haar oprichting in 2001. In Nederland verzorgen wij nu vertalingen vanuit 7 kantoren. Onze vertaalbureaus staan voor u klaar in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. U bent bij ons aan het juiste adres voor vertaaldiensten, tolkservices en het boeken van in-house vertalers voor elke opdracht.

Naast ons hoofdkantoor in Keulen voor onze klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hebben wij ook een kantoor geopend in Wenen. Ons vertaalbureau in Wenen behandelt exclusief de Oostenrijkse markt. Klanten kunnen daar terecht voor vertalingen naar alle talen, maar de projectmanagers in Wenen zijn natuurlijk gespecialiseerd in vertalingen naar het Duits die specifiek bedoeld zijn voor Oostenrijk. Ons Weense kantoor heeft nauwe contacten met vertalers van Oostenrijkse bodem. Kennis van taal en cultuur worden gecombineerd waardoor wij Duitse vertalingen van hoog niveau leveren. Uiteraard kunnen wij u ook helpen vanaf een vertaalbureau van Snelvertaler dat dichter bij u gevestigd is. Onze Duitse vertaalteams werken namelijk zij aan zij met het kantoor in Wenen. Samen leveren zij een Duitse vertaling die voor de inwoners van Oostenrijk leest als een origineel.

Om het vertaaltraject gemakkelijker te maken voor u krijgt u voor het hele project éen projectmanager als aanspreekpunt. Omdat transparantie en efficiëntie belangrijk voor ons zijn, werken de projectmanagers in teamverband. Op die manier is er altijd iemand aanwezig die u kan informeren over de exacte status van uw opdracht.

U kunt op ieder moment uw document naar ons vertaalbureau versturen per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-11T08:28:52.6013520Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.