Vertaalbureau juridische teksten

Een groot deel van de aanvragen die bij ons binnenkomen, betreffen juridische teksten. Hierbij kunt u denken aan arbeidsovereenkomsten, huwelijksaktes en Uittreksels van de Kamer van Koophandel. Doordat er zoveel aanvragen binnenkomen, hebben we al veel ervaring met het verzorgen van juridische vertalingen. We hebben dan ook al een groot aantal juridische vertalers voor ons werken.

Onze service

 Vertaalbureau juridische teksten

Juridische teksten kunnen wij professioneel voor u laten vertalen.

Indien u een juridische vertaling nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt voor zowel reguliere als beëdigde vertalingen. Voor een beëdigde vertaling selecteren wij een vertaler die bij de rechtbank geregistreerd is als beëdigd vertaler. De vertaler plaatst een eigen stempel en handtekening op te vertaling en dat zorgt ervoor dat uw vertaling rechtsgeldig is. Voor reguliere vertalingen selecteren we een vertaler die de doeltaal van de tekst als moedertaal heeft. Voor beide soorten vertalingen geldt dat de vertaler een uitstekende kennis van de brontaal van de tekst heeft. Daarnaast hebben onze juridische vertalers ervaring opgedaan in het recht, waardoor ze de terminologie die in uw tekst voorkomt, op de juiste wijze kunnen vertalen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede kwaliteit van uw juridische vertaling.

2017-05-29T07:42:58.2730451Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.