Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Duits

Nederlands en Duits zijn twee talen die veel van elkaar weg hebben. Beide talen behoren dan ook tot dezelfde talenfamilie en stammen af van dezelfde taal. Ook kunnen sprekers van beide talen elkaar tot op een zekere hoogte redelijk verstaan. Het feit dat de talen op elkaar lijken, kan een valkuil worden doordat woorden soms hetzelfde klinken, maar een andere betekenis hebben. Zo zijn de betekenissen van de woorden zee en meer precies omgekeerd in beide landen. De talen hebben vanzelfsprekend veel met elkaar te maken. Niet alleen omdat ze op elkaar lijken en omdat Nederland en Duitsland buurlanden zijn, maar ook vanwege de politieke en zakelijke betrekkingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het vertalen van zakelijke documenten vanuit het Nederlands naar het Duits? Dan is Snelvertaler een zeer goede optie. Ons vertaalbureau Snelvertaler heeft jarenlange ervaring met het vertalen van documenten vanuit vele verschillende talen, waaronder het Duits.

Vertalers over de hele wereld

Vertaalbureau Snelvertaler voor al uw Nederlands - Duitse vertalingen.

Een offerte voor uw Nederlands-Duitse vertaling is direct aan te vragen.

Ons vertaalbureau werkt samen met vele vertalers van over de hele wereld. In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd met vele verschillende vertalers. Hierdoor hebben wij altijd de geschikte vertaler voor u beschikbaar en kunnen daardoor snel uw Duitse vertaling leveren. Onze vertalers zullen altijd de doeltaal als moedertaal spreken. Dat betekent in dit geval dat de vertaler van uw teksten Duits als moedertaal zal spreken, maar tegelijkertijd het Nederlands goed onder controle heeft. Bovendien zijn onze vertalers vaak gespecialiseerd in een bepaald type tekst. Zo zijn er vertalers die gespecialiseerd zijn in financiële vertalingen, commerciële vertalingen, technische vertalingen of een ander soort vertaling op een van onze vele vakgebieden. Op vrijwel elk gebied heeft Snelvertaler een vertaler beschikbaar die ervaring heeft van het onderwerp en genoeg kennis om de vertaling tot in de perfectie uit te voeren. Wij kunnen dus altijd de goede vertaler voor u vinden, die specifiek voor uw vertaalklus geschikt is.

Vragen?

U kunt bij ons heel eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Stuur gewoon het te vertalen document naar ons toe via e-mail of vul het offerteformulier in en u krijgt geheel vrijblijvend een gratis offerte van ons. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Wij staan u graag te woord, zowel in het Nederlands als in het Duits.


Meer informatie:

2020-04-03T10:03:20.5887840Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.