Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Koreaans

Koreaans vertaalbureau, vertalingen van en naar het Koreaans

Heeft u vragen over een vertaling van of naar het Koreaans? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Koreaans voor alle mogelijke vakgebieden. Wij werken samen met moedertaalsprekende vertalers die beschikken over jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld marketingteksten, visitekaartjes, handleidingen, persberichten of teksten over kunst, beëdigde juridische stukken en internationale samenwerkingsdocumenten. Al onze vertalers worden zorgvuldig geselecteerd en hebben een universitaire of HBO-opleiding gevolgd. Vertalers die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in technische vertalingen, hebben meestal ook ervaring opgedaan binnen de industrie en beschikken daardoor, ook bij complexe beschrijvingen van installaties en machines, over de nodige vakkennis. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de juiste vertaler voor uw vertaalopdrachten: wat uw vakgebied ook is.

Koreaanse taal

Het Koreaans is de officiële taal van zowel Noord- als Zuid-Korea. Het Hangul, het Koreaanse schrift, is zowel alfabetisch als fonetisch. Het Koreaans is een op zich zelf staande taal en is niet verwant aan het Chinees of het Japans zoals vaak gedacht wordt. Binnen het Koreaans zijn er vele dialecten en het dialect dat in Seoul gesproken wordt, wordt in Zuid-Korea als het standaard Koreaans beschouwd. Als u naar Korea afreist, dan zult u zich in hotels en in taxi’s over het algemeen in het Engels kunnen redden. Voor een zakelijke bespreking of tijdens een rondreis is het aan te raden om een tolk mee te nemen. Snelvertaler.nl kan u helpen met het regelen van een tolk in Korea én in Nederland die u assisteert om het Koreaans professioneel te vertalen tijdens uw vergaderingen en besprekingen.

Kwaliteitsvertalingen en korte levertijd

Wij staan voor kwaliteitsvertalingen met korte levertijden – en dat voor een doorgaans lagere prijs dan die van andere vertaalbureaus. Door onze flexibiliteit en het organisatietalent van onze projectmanagers kunnen we u daarnaast ook een uitstekende service bieden. Overtuig uzelf en neem contact op met een van onze projectmanagers. U kunt contact met ons opnemen per e-mail of via de telefoon. Tevens kunt u het vrijblijvende offerteformulier rechts van uw scherm invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.


Meer informatie:

2017-05-29T07:55:49.5970476Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.