Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Koreaans

Koreaans vertaalbureau, vertalingen van en naar het Koreaans

Heeft u vragen over een vertaling van of naar het Koreaans? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Koreaans voor alle mogelijke vakgebieden. Wij werken samen met moedertaalsprekende vertalers die beschikken over jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld marketingteksten, visitekaartjes, handleidingen, persberichten of teksten over kunst, beëdigde juridische stukken en internationale samenwerkingsdocumenten. Al onze vertalers worden zorgvuldig geselecteerd en hebben een universitaire of Hbo-opleiding gevolgd. Vertalers die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in technische vertalingen, hebben meestal ook ervaring opgedaan binnen de industrie en beschikken daardoor, ook bij complexe beschrijvingen van installaties en machines, over de nodige vakkennis. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de juiste vertaler voor uw vertaalopdrachten: wat uw vakgebied ook is.

Koreaanse taal

Het Koreaans is de officiële taal van zowel Noord- als Zuid-Korea. Het Hangul, het Koreaanse schrift, is zowel alfabetisch als fonetisch. Het Koreaans is een op zich zelf staande taal en is niet verwant aan het Chinees of het Japans zoals vaak gedacht wordt. Binnen het Koreaans zijn er vele dialecten en het dialect dat in Seoul gesproken wordt, wordt in Zuid-Korea als het standaard Koreaans beschouwd. Als u naar Korea afreist, dan zult u zich in hotels en in taxi’s over het algemeen in het Engels kunnen redden. Voor een zakelijke bespreking of tijdens een rondreis is het aan te raden om een tolk mee te nemen. Snelvertaler.nl kan u helpen met het regelen van een tolk in Korea én in Nederland die u assisteert om het Koreaans professioneel te vertalen tijdens uw vergaderingen en besprekingen.

Kwaliteitsvertalingen en korte levertijd

Wij staan voor kwaliteitsvertalingen met korte levertijden – en dat voor een doorgaans lagere prijs dan die van andere vertaalbureaus. Door onze flexibiliteit en het organisatietalent van onze projectmanagers kunnen we u daarnaast ook een uitstekende service bieden. Overtuig uzelf en neem contact op met een van onze projectmanagers. U kunt contact met ons opnemen per e-mail of via de telefoon. Tevens kunt u het vrijblijvende offerteformulier rechts van uw scherm invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-25T09:00:10.4766891Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.