Vertaalbureau Maltees

Met het toerisme als belangrijke economische spil is men in Malta wel gewend om buitenlandse talen te spreken. Het Engels is daarbij zelfs een officiële taal in dit land. Het omvat in totaal zeven eilanden in de Middellandse zee, waarvan alleen Malta, Comino en Gozo bewoond zijn. Behalve een grote toeristische sector, kent het land ook een florerende dienstensector. Wanneer u hier als ondernemer het verschil wilt maken en interessante mogelijkheden wilt aanboren, biedt het beschikken over een goede vertaling van de Maltese taal u vele voordelen ten opzichte van de concurrentie. Uiteraard staat Snelvertaler daarbij altijd tot uw beschikking.

Maltees, de taal

Het Maltees is een taal met een lange en fascinerende geschiedenis. Het is een zogenaamd Semitische taal, wat weer een subfamilie is van de Afro-Aziatische talen. Van deze Semitische talen is het Maltees de enige taal waarbij er geschreven wordt in het Latijnse alfabet. De taal is ooit ontstaan uit het Arabisch, maar door de vele veroveraars in de geschiedenis van het eiland zijn er verschillende andere talen van op invloed geweest. Met ingang van 1 mei 2004 is het Maltees ook erkend als officiële werktaal in de Europese Unie.

Onze vertalers

Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde freelance vertalers voor het Maltees en kunnen u op die manier vertalingen leveren die niet alleen gunstig zijn geprijsd, maar tevens kwalitatief hoogwaardig zijn. In ons vertalersbestand hebben wij voor elk vakgebied vertalers die moedertaalsprekers zijn van de taal waarin ze werken.

2019-03-05T14:43:42.3403034Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.