Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Over ons vertaalkantoor in Eindhoven

Vertalers in Eindhoven

Een offerte is zo aangevraagd!

Vanuit het centrum van Eindhoven, gelegen tussen de Technische Universiteit en het station, staat het kantoor van vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven. U kunt hier terecht voor het laten vertalen van al uw teksten en documenten, van boeken naar gebruiksaanwijzingen tot wetenschappelijke rapporten. Een beëdigde vertaling? Belt u ons even voor een afspraak. Wij zorgen dan dat u in uw eigen taal te woord wordt gestaan en houden altijd rekening met de vertrouwelijkheid van documenten.

Voor gewone teksten kunt u het beste even mailen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte.

Vakgebieden en talen

Bij Snelvertaler Eindhoven kunt u terecht voor alle soorten vertalingen. Vanwege het grote vertalersbestand dat wij hebben opgebouwd, met daarin hooggekwalificeerde vertalers die zich regelmatig laten bijscholen, kunnen wij voor vrijwel iedere talencombinatie een vertaler met niveau voor u vinden. In onze Samenvatting vakgebieden en diensten vindt u een overzicht van alles wat wij bieden. Bovendien zijn wij gewend onder tijdsdruk te werken en nemen wij altijd discretie in acht.

Wat wij doen voor u

Bij ons vertaalbureau in Eindhoven staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Tijdens het aanvragen van een offerte komt u in contact met een projectmanager die u op dat moment verder helpt. Tijdens het vertaalproces staat deze projectmanager voor u klaar en begeleidt u gedurende het gehele proces. Aarzelt u dan ook niet om gebruik te maken van dit aanspreekpunt! Een verschoven deadline, een korte deadline of een groot project; voor vertaalbureau Snelvertaler is het geen probleem. Het is geen probleem voor ons een team in te schakelen die het document zal vertalen met diezelfde kwaliteit, die u van ons kunt verwachten.

Onze vertalers

Veel vertaalbureaus zijn niet meer dan een kaartenbak met namen. Bij ons bureau in Eindhoven gaat het er heel anders aan toe! Onze projectmanagers sturen een team gediplomeerde en gespecialiseerde vertalers aan die ervaring hebben binnen een bepaald vakgebied. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd een professionele vertaler voor uw tekst is! Omdat onze vertalers zich niet alleen gespecialiseerd hebben in een bepaalde taal, maar juist ook binnen een bepaald ervaringsgebied kunnen we u niet alleen hoge kwaliteit op korte termijn garanderen, ook de prijs zal u bevallen!

Contactgegevens

Voor meer informatie of het maken van een afspraak op ons kantoor kunt u ons bellen of mailen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u dat ook doen, maar u kunt ook nu het offerteformulier rechts op uw scherm invullen. Stuurt u bij het mailen ook even de gewenste talencombinatie en retourdatum mee. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave van uw te vertalen tekst.

Telefoon Eindhoven: 085-111 02 37.

2020-03-17T07:53:51.0449361Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.