Vertalingen van het Engels naar het Portugees

Portuguese flag

Vertaalbureau Portugees

Wij verzorgen vertalingen naar het Portugees van alle Engelse teksten. Van een handleiding tot een tijdschriftartikel, van een wettekst tot een brief: er is geen tekstsoort die onze vertalers niet al eens bij de hand hebben gehad. Wij werken met juridische, medische, en technische gespecialiseerde vertalers. Daarnaast hebben wij vertalers in ons bestand voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Denkt u daarbij aan kunst, milieu, duurzaamheid en het klimaat, verkeer en transport, het tweede huis, etc.

Een enorm netwerk van gediplomeerde vertalers

Al onze vertalers zijn gediplomeerd en moedertaalspreker van het Portugees. Daardoor zijn alle vertalingen altijd van hoge kwaliteit. Dankzij de dichtheid van ons vertalersnetwerk vinden wij snel de juiste vertaler of vertaalster bij uw vertaling. De meeste vertalers met wie wij samenwerken, zijn ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar. Een spoedopdracht Portugees is nooit een probleem.

2017-08-29T09:38:46.9424866Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 55 vertalers gaven ons een score van 4,8 uit 5.