Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalingen Engels - Russisch

Ons vertaalbureau is u graag van dienst met al uw vertalingen Engels –Russisch. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk vertalers op elk vakgebied, waardoor wij met elke tekst uit de voeten kunnen.

Ruime ervaring in alle onderwerpen

Wij werken uitsluitend met vertalers die gediplomeerd vertaler zijn én moedertaalspreker van de doeltaal. Uw vertaalopdracht wordt dus verzorgd door een vertaler of vertaalster met Russisch als eerste taal. Daarnaast zijn alle bij ons aangesloten vertalers gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Wij werken met juridische vertalers, medische vertalers, literaire vertalers, technische vertalers enzovoorts. Ook voor een vertaling over sport (voetbal), politiek, olie en gas, natuur en milieu, journalistiek en kunst en cultuur kunt u bij ons terecht.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u altijd per e-mail of telefoon contact opnemen met één van onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord. Voor een offerte kunt u het formulier invullen of uw tekst per e-mail toesturen. U ontvangt dan per omgaande een offerte op maat.

2019-11-04T13:25:03.7985447Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.