Vertaalbureau Engels – Duits

De Engelse en de Duitse taal stammen af van dezelfde talenfamilie. Dat is overigens aan weinig dingen te merken wanneer we beide talen met elkaar gaan vergelijken. Zo gebruiken beide talen weinig leenwoorden van elkaar, al kent het Duits wel enkele Engelse leenwoorden. De talen hebben door Europa en de Verenigde Naties wel veel met elkaar te maken. Bovendien zijn er vanwege de zakelijke connecties en de politieke betrekkingen veel mensen in Europa die beide talen of een van de talen spreken. Vertalingen zijn daarom erg belangrijk, zeker als het gaat om zakelijke relaties.

Vertalen met kennis en ervaring

Om hoogwaardige kwaliteitsvertalingen te realiseren is het belangrijk dat vertalers niet alleen moedertaalsprekers van de doeltaal zijn en ervaring hebben, maar ook kennis hebben over het onderwerp van de tekst. Om die reden stellen wij hoge eisen aan onze vertalers. Naast het feit dat zij zowel het Engels als het Duits uitstekend beheersen, hebben zij zich ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er vertalers die financiële terminologie tot in de puntjes beheersen en vertalers die precies weten hoe ze een marketingtekst aantrekkelijk moeten maken in het land van bestemming. Zo krijgt u een vertaling van het hoogst mogelijke niveau, en snel weer retour!

Onze vakgebieden

Voor alle vakgebieden kan Snelvertaler Duitse vertalingen verzorgen.

Enkele voorbeelden van de vakgebieden waarop onze Duitse vertalers gespecialiseerd zijn vindt u hieronder:

  • Juridische vertalingen: Volmachten, contracten, akten en vonnissen: onze juridische vertalers vertalen terminologie trefzeker!
  • Medische vertalingen: Op het gebied van onder andere neurologie, cardiologie, fysiotherapie en chirurgie kunnen onze medische vertaalspecialisten u uitstekend terzijde staan
  • Financiële vertalingen: voor het vertalen van jaarrekeningen, beleggingsadviezen en investeringsrapporten draaien onze financiële vertalers hun hand niet om
  • Technische vertalingen: handleidingen, productspecificaties en MSDS-bladen zijn zo vertaald door onze technische vertaalexperts

Ook voor commerciële vertalingen, HRM-vertalingen of de vertalingen van boeken of tijdschriften kunt u bij ons terecht. Voor vrijwel ieder vakgebied hebben wij wel een vertaler in huis. Benieuwd of wij ook uw document specialistisch kunnen vertalen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectmanagers.

2018-05-09T15:10:54.7613617Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.