Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling van het Duits naar het Portugees

Voor vertalingen van het Duits naar het Portugees draait ons vertaalteam de hand niet om. Of u nu een vertaling naar Portugees voor Portugal of juist voor Brazilië nodig heeft, wij helpen u graag verder.

Gespecialiseerde vertalers

Wij werken uitsluitend met vertalers die moedertaalspreker van het Portugees én gediplomeerd vertaler zijn. Daarnaast zijn al onze vertalers stuk voor stuk gespecialiseerd op een bepaald deelterrein. Dat betekent dat uw Duitse tekst in het Portugees wordt vertaald door een vertaler die thuis is in het onderwerp. Jargon en specifieke termen worden dus goed begrepen en correct vertaald.

Meer weten?

Onze projectmanagers staan u op werkdagen graag te woord. U kunt altijd even contact opnemen indien u vragen heeft over het vertaalproces. Een vrijblijvende en gratis offerte vraagt u aan via het offerteformulier of door de tekst per e-mail toe te sturen.

2019-12-22T16:22:32.1815107Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 46 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.