Financiële vertalingen

Medewerkers

Jaarverslag vertaalservice Snelvertaler: vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over enkele tientallen vertalers met een achtergrond op het brede financiële vakgebied. U kunt bij ons terecht voor vertaling van bijvoorbeeld analistenrapporten, kwartaalrapportages en jaarverslagen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw document verzenden per e-mail. Als u vooraf een getekende geheimhoudingsverklaring (NDA) wilt ontvangen, laat u ons dat dan weten.

Vertaling van jaarverslagen

De vertaling van jaarverslagen en jaarrekeningen vraagt om strikte regie. Een jaarrekening staat niet op zichzelf, maar moet vergeleken kunnen worden met voorgaande jaarrekeningen. Daarom ontvangen wij graag eerdere vertalingen van gelijksoortige documenten. Immers, jaarrekeningen die niet vergelijkbaar zijn, geven onvoldoende inzicht.

Ervaring met vertalen van jaarrekeningen

Wanneer de jaarrekening voor het eerst wordt vertaald, dan vertalen wij op basis van best practice. Door onze ruime ervaring met het vertalen van jaarrekeningen en jaarstukken in het algemeen, onze kennis van resultatenrekeningen en de financieel-taaltechnische achtergrond van onze vertalers, kunt u rekenen op een goed eindresultaat.

Vertaling volgens Accounting Standards

Onze vertalers zijn thuis in de Europese richtlijnen en de standaarden van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Daarnaast beschikken wij over meerdere vertalers met kennis van US-GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), IAS (International Accounting Standards ) en IFRS (International Financial Reporting Standards). Ook financiële informatie die is aangeleverd in XBRL-formaat kunnen wij vertalen.

2019-08-05T11:11:57.1206491Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.