Nederlands – Franse vertalingen

Vanuit een kantoor bij u in de buurt levert vertaalbureau Snelvertaler snel de juiste Franse vertaling van uw Nederlandse tekst. Dankzij speciaal voor onze vertaalservice ontwikkelde software kunnen wij zaken als administratie en facturering efficiënt regelen. Dat drukt de kosten. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring een groot netwerk aan goede vertalers opgebouwd waardoor we direct te werk kunnen gaan. Zo gaat onze aandacht uit naar uw vertaling in het Frans en niet naar bijzaken. Samen met ons kantoor in Parijs zorgen we voor een hoogwaardige vertaling in hedendaags Frans. Nieuwsgierig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Specialistische vertalers: van wijn tot wetenschap

Vertaalbureau Snelvertaler werkt uitsluitend met gediplomeerde vertalers die het Frans als moedertaal hebben. Maar dat niet alleen. Vanuit onze kantoren in Nederland en Frankrijk werken wij met een groot team van specialisten op verschillende gebieden. Wij werken samen met juridische vertalers, maar ook met experts op het gebied van sport, politiek, geschiedenis, literatuur, onderwijs en wetenschap, filosofie, culinaire zaken, toerisme en uiteraard wijn. Er is geen gebied te bedenken waarop de vertalers van Snelvertaler geen ervaring hebben opgedaan. Dat uit zich in kwalitatief hoogstaande vertalingen van het Nederlands naar het Frans. Ook andere talencombinaties kunnen wij voor u verzorgen. Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via het offerteformulier of door ons uw document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder.

2019-03-14T14:03:19.3527344Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.