Vertrouwelijkheid voorop bij het professioneel vertalen van uw documenten

Vertaalbureau Snelvertaler heeft vertrouwelijkheid hoog in het vaandel. Naast onze garantie dat wij zorgvuldig met uw documenten omgaan, kunnen wij indien gewenst ook een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, waarin een en ander juridisch is vastgelegd. Ook onze vertalers ondertekenen in dat geval met ons een strikte geheimhoudingsverklaring.

Vanwege het doorgaans vertrouwelijke karakter van de werkzaamheden en de strikte deadlines, zijn wij logistiek zeer goed georganiseerd. Veiligheid en bescherming van goede informatietechnologie zijn cruciaal voor het bedrijf. Wij beseffen dat documenten altijd gevoelige informatie kunnen bevatten en gaan hier om die reden altijd zorgvuldig mee om.

Stempel met de tekst vertrouwelijk

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van vertrouwelijke documenten.

Indien het te vertalen document nodig is voor een officiële instantie, kunnen wij de vertaling ook voor u beëdigen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de vertaling van de hoogste kwaliteit is en te gebruiken is voor officiële doeleinden.

Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een scherp tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een voordelige eerste opdracht voor u uit te voeren.

Onze ervaring

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van vertrouwelijke documenten. Enkele voorbeelden van vertrouwelijke documenten die wij regelmatig vertalen:

 • Patentaanvragen
 • Personeelshandboeken
 • Beursgevoelige informatie
 • Vonnissen & beschikkingen van de rechtbank
 • Non-disclosure agreements
 • Samenwerkingscontracten
 • Ondernemingsplannen
 • Websites
 • Arbeidscontracten
 • Salarisspecificaties
 • Medische dossiers

Dergelijke documenten vertalen wij niet alleen van en naar de populaire Europese talen, zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees, maar ook andere talen, zoals het Arabisch, Perzisch, Indonesisch, Russisch, Farsi, Dari en Turks.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt met professionele native-speakers, wat wil zeggen dat uw vertrouwelijkheidsdocument wordt vertaald door een moedertaalspreker van de doeltaal. Op deze manier blijft de kwaliteit van de vertaling gelijk aan die van de brontekst.

Vraag direct een gratis offerte aan!

U kunt gratis een offerte aanvragen door te bellen of door een e-mail te sturen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons wat de vertaling gaat kosten en hoe snel u deze weer in uw bezit heeft. Mocht u liever eerst een proefvertaling ontvangen, dan kunt u dit altijd met een van onze projectmanagers bespreken.

2018-04-24T10:51:16.8534864Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR