Vertaling van samenwerkingsakkoorden door vertaalbureau Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw samenwerkingscontracten. Stuur ons uw aanvraag.

Vertaling van samenwerkingsakkoorden

U heeft erover nagedacht, u heeft onderhandeld en nu moet uw samenwerkingspartner het contract in zijn taal ontvangen. Bij vertaalbureau Snelvertaler bent u daarvoor aan het juiste adres! Wij verzorgen snel en voordelig de vertaling van uw samenwerkingsakkoorden en gaan daarbij uiterst zorgvuldig te werk. Stuur ons uw aanvragen per e-mail of gebruik het aanvraagformulier rechts op deze pagina. We sturen u dan zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend een offerte toe.

Kwaliteit door moedertaalsprekers

Onze vertalers zijn zeer vakkundig en hebben een neus voor juridische vertalingen. Bovendien houden wij het moedertaalprincipe aan: uw vertaling wordt altijd gemaakt door een vertaler die naar zijn of haar moedertaal vertaalt. Op die manier garanderen wij u de kwaliteit die u verwacht.

Binnen het vakgebied "juridische vertalingen" bieden wij vertaalspecialisten voor zo goed als iedere talencombinatie. Overtuig uzelf en neem direct contact op met een van onze projectmanagers. Ons adres en telefoonnummer vindt u onder het kopje Contactgegevens.

Natuurlijk worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Lees hierover meer onder Vertrouwelijkheid. Op aanvraag sturen wij u ook graag een referentielijst toe.

2017-05-29T07:42:41.7834223Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.