Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling van uw handleiding, instructieboek of gebruiksaanwijzing

Bij ingebruikname van een nieuw product is niets zo belangrijk als een heldere handleiding. Of het nu een nieuwe entertainment-set betreft of het onderhoud van een nieuwe vrachtwagen. Een goede vertaling van de handleiding, gebruiksaanwijzing of instructieboekjes is niet alleen heel handig voor de klant of het personeel, maar in de meeste gevallen ook een verplichting voor bedrijven.

Alle soorten handleidingen

Handleiding is een breed begrip: de handleiding voor het veilig gebruik van kinderspeelgoed moet immers aan heel andere eisen voldoen dan de handleiding van een drilboor. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste vertalers in huis voor iedere soort handleiding. Ook de vertaling van bijvoorbeeld instructieboeken en gebruiksaanwijzingen verzorgen wij dagelijks. U kunt dit belangrijke werk dus met een gerust hart uit handen geven aan Snelvertaler.

Duidelijke taal

Het sleutelwoord voor iedere handleiding is duidelijkheid. Het vertalen van een reeks instructies of beschrijvingen is specialistisch werk, waarbij de vertaler de juiste vaktermen moet kennen en hanteren. Of het nu om een gebruiksaanwijzing gaat of een instructieboek, in onze vertalingen is elke instructie glashelder. Bovendien verzorgen wij vertalingen voor alle talencombinaties. Ook als uw handleiding dus naar negen talen vertaald moet worden bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres!

2019-11-08T16:00:12.5585955Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.