Vertaling van uw handleiding, instructieboek of gebruiksaanwijzing


Bij ingebruikname van een nieuw product is niets zo belangrijk als een heldere handleiding. Of het nu een nieuwe entertainment-set betreft of het onderhoud van een nieuwe vrachtwagen. Een goede vertaling van de handleiding, gebruiksaanwijzing of instructieboekjes is niet alleen heel handig voor de klant of het personeel, maar in de meeste gevallen ook een verplichting voor bedrijven.

Alle soorten handleidingen

Handleiding is een breed begrip: de handleiding voor het veilig gebruik van kinderspeelgoed moet immers aan heel andere eisen voldoen dan de handleiding van een drilboor. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste vertalers in huis voor iedere soort handleiding. Ook de vertaling van bijvoorbeeld instructieboeken en gebruiksaanwijzingen verzorgen wij dagelijks. U kunt dit belangrijke werk dus met een gerust hart uit handen geven aan Snelvertaler.

Duidelijke taal

Het sleutelwoord voor iedere handleiding is duidelijkheid. Het vertalen van een reeks instructies of beschrijvingen is specialistisch werk, waarbij de vertaler de juiste vaktermen moet kennen en hanteren. Of het nu om een gebruiksaanwijzing gaat of een instructieboek, in onze vertalingen is elke instructie glashelder. Bovendien verzorgen wij vertalingen voor alle talencombinaties. Ook als uw handleiding dus naar negen talen vertaald moet worden bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres!

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.