Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Gespecialiseerd in talloze onderwerpen

Vertaalbureau Snelvertaler werkt voor vertalingen vanuit het Duits naar het Engels uitsluitend met vertalers die het Engels als moedertaal hebben. Bovendien hebben deze vertalers een (ver)taalopleiding op hbo- of wo-niveau genoten. Daar komt nog bij dat deze vertalers gespecialiseerd zijn in verschillende branches. Zo kunnen wij u vertalingen aanbieden die juridisch, medisch of technisch zijn, maar ook vertalingen die commercieel of toeristisch zijn.

Hoge kwaliteit voor een aangename prijs

Omdat onze vertalers ervaren en professioneel zijn, kunnen wij vertalingen van hoge kwaliteit aanleveren. Per aanvraag kijken wij wat de scherpste prijs is die wij de klant kunnen bieden. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier rechts op de pagina invullen. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen. Tot slot kunt u ook telefonisch contact opnemen wanneer u meer informatie wilt hebben: +44 20 3807 4476.

2020-04-02T13:34:47.0561372Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.