Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalingen Duits - Frans

In Zwitserland is de meest gevraagde talencombinatie voor vertalingen die van het Duits naar het Frans. Dat hoeft niet te verbazen, want Frans is naast Duits en Italiaans een van de drie officiële talen in Zwitserland en wordt door ruim twintig procent van de bevolking gesproken. Aangezien Duits door bijna tweederde van de bevolking wordt gesproken, is er een grote vraag naar vertalingen van Duits naar Frans.

Vertaalbureau Schnellübersetzer in Zürich levert al geruime tijd vertalingen in de talencombinatie Duits-Frans. Wij vertalen teksten uit vrijwel alle vakgebieden en kunnen steeds de hoogste kwaliteit garanderen. Voor alle vertalingen (dus niet alleen voor Duits-Frans) zetten wij uitsluitend gekwalificeerde en ervaren vertalers in, die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen.

Bel voor meer informatie naar +41 43 550 7170 of stuur een e-mail. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Wij beantwoorden uw aanvraag vaak al binnen een uur.

2020-04-02T12:39:29.6311372Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.