Vertaalbureau Nederlands – Engels

Een grondige kennis van beide talen is een vereiste bij het maken van een kwalitatief hoogwaardige vertaling. Snelvertaler houdt daarom altijd als regel aan, dat een tekst vertaald wordt door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Dat betekent dus dat we aan uw tekst die vanuit het Nederlands naar het Engels vertaald moet worden, een vertaler laten werken die het Engels als moedertaal heeft. Daarnaast heeft deze vertaler dus ook een uitstekende kennis van het Nederlands. Dit zorgt voor de beste kwaliteit vertalingen Nederlands-Engels.

Vertalers met kennis van het vakgebied

Vertaalbureau Snelvertaler voor vertalingen Nederlands Engels.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Nederlands - Engels.

Elke tekst kent weer zijn eigen jargon. Medische en technische teksten zijn bijvoorbeeld een heel ander verhaal dan een literaire tekst. Daarom zetten wij altijd vertalers in die veel kennis hebben van het onderwerp van de te vertalen tekst. Iedere vertaler heeft zijn eigen specialisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld vertalers in ons bestand die gespecialiseerd zijn in het vertalen van medische of juridische teksten, maar ook vertalers die juist weer veel kennis hebben van teksten over toerisme. Wanneer u een te vertalen tekst bij ons aanlevert, kunt u dus uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling, zowel taalkundig alsook inhoudelijk.

Neem gerust contact op!

Wilt u uw teksten laten vertalen naar het Engels, maar heeft u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie over de werkwijze en prijzen van ons vertaalbureau? Dan kunt u direct contact opnemen met een van onze projectmanagers. Wij helpen u graag verder.


Meer informatie:

2017-10-12T12:50:26.5548455Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.